Monturi Fox
Moderator: florentiniuga
Re: Monturi Fox
cum se face fir de par pe carlig cu paleta?
- george-alexandru
- Veteran
exzista posibilitati,dar te sfatuiesc la crap sa folosesti carlige cu ochet.
Faci un nod clasic si lasi mustatza mai lunga ! ...dar mai bine foloseste cu incredere acul cu ochet si nodul fara nod !
- misu_sipanu
- Veteran
fii atent:intepi!...peste frumusel...si dai si lupta..si dintr o data......liniste ...firul se slabeste si cazi in fund(dril ul era la un fix de 7m).Am vazut faza de trei ori la 50m de mine,omul folosea carlige cu palet cu fir de par si se mai si chinuia cu patratica "pe fir".dupa cum am masurat cu el de fata din forfac nu lipsea mult.
parerea mea e ca a fost taiat de paletul carligului.
parerea mea e ca a fost taiat de paletul carligului.
Eu nu am folosit niciodata ace cu ochet si pana acum nu am pierdut nici un peste din cauze mentionate de voi si folosesc tot firul de par.
P.S. Folosesc ace cu paleta pentru ca am luat acum 2 ani din Germania vreo 20-30 pliculete de ace MUSTAD de care eu sunt foarte multumit,asa ca se poate si fara ochet, dar e mult mai practic sa folosesti acele cu ochet.
P.S. Folosesc ace cu paleta pentru ca am luat acum 2 ani din Germania vreo 20-30 pliculete de ace MUSTAD de care eu sunt foarte multumit,asa ca se poate si fara ochet, dar e mult mai practic sa folosesti acele cu ochet.
TOTUL PENTRU CRAP
multumesc mult pentru ajutor astazi am fost sa-mi iau niste mustan-uri cu ochet
Foarte educative filmuletele, dar am o nedumerire. La acea montura cu pop-upul galben, alica pusa pe nylon chiar rezista unor zmucituri mai puternice ale unor crapi mai mari?
I love carp!
Depinde ce inseamna la tine crapi mari. Ceea ce stiu e ca montura facuta cu korda mi-a rezistat la 6,5 kgmih_IL scrie:...La acea montura cu pop-upul galben, alica pusa pe nylon chiar rezista unor zmucituri mai puternice ale unor crapi mai mari?