Montura fitofag
Moderator: florentiniuga
Montura fitofag
Imi prezinta careva o montura pentru fitofag ? ( crap chinezesc , sanger , novac ... )
Re: Montura fitofag
in generel montura este aceiasi ca si la crap, cu fir de par. diferenta o face lungimea firului de par(pana la 7-8cm) si numarul boabelor de porumb( 5-8 buc). folosesc de regula carlige korda wide gape nr 2 sau 4. o sa iti atasez si o poza cam cum arata. eu asta folosesc cand pescuiesc la amur.
Ultima oară modificat 03 Aug 2012, 20:03 de către bogdu 38, modificat 1 dată în total.
din om , reusesti sa faci pescar(si vanator), dar din pescar(si vanator) om, NICIODATA !
cam asa. carligul din poza e un Gamakatsu nr. 4.
din om , reusesti sa faci pescar(si vanator), dar din pescar(si vanator) om, NICIODATA !
omu a cerut o montura pt fitofag,tenul nu este fitofag si oricum montura prezentata de tine nu e cea mai indicata pt pescuitul tenuluibogdu 38 scrie:cam asa. carligul din poza e un Gamakatsu nr. 4.
o montura folosita pt pescuitul fitofagului e bomba cu pufulete
si am mai vazut la niste chinezi pe o balta o montura cu un fel de cosulet cu 5 ace ceva asemanator cu bomba cu care aveau succes la fitofag,probabil gasesti asa ceva prin dragonul rosu
Serios ? De cand ?zaky scrie:... tenul nu este fitofag ...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
sa cerut o montura pt novac ,crap chinezesc de accea am intervenitsorin1362 scrie:Serios ? De cand ?zaky scrie:... tenul nu este fitofag ...
o fi tenul din aceiasi familie cu novacul sau chinezescul dar decit accidental o sa se prinda novac si chinezesc la montura prezentata mai sus
am specificat ca folosesc montura la pescuitul amurului. pescuiesc la amur pe balti salbatice si nu am prins amur din greseala. asta folosesc eu. asteptam alte pareri concrete.
si care ar fi montura pt amur?
- Madalin Dirla
- Veteran
daca vrei sa ai prezentari mai dese inlocuieste o parte din boabe cu spuma,de preferat este sa echilibrezi acul sa stea in coada
bogdu 38 scrie:am specificat ca folosesc montura la pescuitul amurului. pescuiesc la amur pe balti salbatice si nu am prins amur din greseala. asta folosesc eu. asteptam alte pareri concrete.
- georgemarian
- Veteran
Stiu ca la pescuitul tenului momeala trebuie sa fie flotabila,gresesc?
- Madalin Dirla
- Veteran
da,nu gresestigeorgemarian scrie:Stiu ca la pescuitul tenului momeala trebuie sa fie flotabila,gresesc?
da, intradevar, ultimele doua boabe sa fie flotante.
montura pt amur trebuie sa fie foarte bine echilibrata ,cirligul trebuie sa stea in coada si boabele de porumb cit mai aproape de cirlig
mai astept , totusi montura pentru crap chinezesc , fito
- Madalin Dirla
- Veteran
Bomba cu technopufi
FuzZy scrie:mai astept , totusi montura pentru crap chinezesc , fito
Se pare ca ai nevoie de niste lamuriri :zaky scrie:sa cerut o montura pt novac ,crap chinezesc de accea am intervenitsorin1362 scrie:Serios ? De cand ?zaky scrie:... tenul nu este fitofag ...
o fi tenul din aceiasi familie cu novacul sau chinezescul dar decit accidental o sa se prinda novac si chinezesc la montura prezentata mai sus
Deci AMURUL(cteno, ten, cosas, grass carp), SANGERUL si NOVACUL sunt toate trei niste specii made in China. Deosebirea e ca amurul se hraneste cu plante, deci e adevaratul fitofag, iar novacul si sangerul se hranesc prin filtrarea apei, consumand atat zooplancton cat si fitoplancton. Astia doi din urma ii prinzi, deci, numai cu pureci de balta insirati pe fir de par ... cu un purece flotant in capat.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin