NOILE MOMITOARE Dan Mitranescu
- Dan Mitranescu
- Partener
NOILE MOMITOARE Dan Mitranescu
Sunt "vechile momitoare'' care acum au prevazut sistemul "autoantepare" in interiorul plumbului terminal.
O alta modificare este prinderea tijei. La noul model tija se poate schimba in cazul in care se rupe ( ca si in situatia plumbilor ecologici ). Greutatea momitoarelor este de 55g .
O alta modificare este prinderea tijei. La noul model tija se poate schimba in cazul in care se rupe ( ca si in situatia plumbilor ecologici ). Greutatea momitoarelor este de 55g .
Re: NOILE MOMITOARE Dan Mitranescu
Foarte misto..mai ales daca vartejul intra sau iese(cum vreti)mai greu..sa intre fortat putin..ca sa se produca autolnteparea...
- Ion Mironov
- Partener
este facut pt tipul ala de varteje cred ca numarul 8 care le gasesti la magazin.eu le-am vazut si sunt super....tinand cnt ca acum la cate tije si momitoare am rupte.....la astea ai scos tija rupta si ai inlocuit-o imediat....avantaj pt noi pescarii dezavantaj pt dan ca o sa vanda mult mai putine momitoare odata ce acestea se reconditioneaza.cinste lui.
- Dan Mitranescu
- Partener
Vartejele care intra perfect pe aceste momitoare sunt Nr.4 . Cauciucul conector este gros in sectiune si pe langa faptul ca fixeaza vartejul bine are avantajul ca isi pastreaza elasticitatea chiar dupa mai multe iesiri ale acestuia.jonny_23 scrie:este facut pt tipul ala de varteje cred ca numarul 8 care le gasesti la magazin.eu le-am vazut si sunt super....tinand cnt ca acum la cate tije si momitoare am rupte.....la astea ai scos tija rupta si ai inlocuit-o imediat....avantaj pt noi pescarii dezavantaj pt dan ca o sa vanda mult mai putine momitoare odata ce acestea se reconditioneaza.cinste lui.
Am conceput acest produs in primul rand de dragul inovatiei fiind primul momitor cu tija care are "autoanteparea" in interiorul plumbului .
Schimbarea paiului este intradevar un avantaj pentru pescari ( un pai costa 0,2 lei fata de un momitor care costa 2,5 lei ) , iar "pierderile" pe care le voi avea prin faptul ca momitoarele se pot reconditiona am sa le regasesc in cresterea numarului de clienti care apreciaza acest lucru . Toata lumea este multumita si asta este bine ...
inca o inovatie marca dan mitranescu ce va prinde sigur la ,,public'' bravos natiune ! daca ar fi mai multi asa...
stima !
stima !
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
Am primit azi coletul cu momitoarele si plumbii de la Dan...faza cu tija schimbabila si vartejul in interior e mare smecherie... maine pe balta o sa-mi rasucesc momitoarele...
PS ar fi bine ca momitoarele sa fie si in variante de gramaje mai mici...app care-i treaba de au 55 gr? de ce nu au 50gr sau 60 gr?
PS ar fi bine ca momitoarele sa fie si in variante de gramaje mai mici...app care-i treaba de au 55 gr? de ce nu au 50gr sau 60 gr?
- Dan Mitranescu
- Partener
" 55g " este cel mai "prinzator" gramaj pentru un momitor !mitos scrie:Am primit azi coletul cu momitoarele si plumbii de la Dan...faza cu tija schimbabila si vartejul in interior e mare smecherie... maine pe balta o sa-mi rasucesc momitoarele...
- Dan Mitranescu
- Partener
Pentru noul sezon momitoarele vor fi si in varianta ecologica .
Culoare - verde inchis mat , aceeasi din punct de vedere al calitatii cu cea de la plumbii ecologici.
Prevazute cu sistem autoantepare.
Greutate 58g.
http://danmitranescu.ro/159-697/MOMITOA ... C-MV-2.php
Culoare - verde inchis mat , aceeasi din punct de vedere al calitatii cu cea de la plumbii ecologici.
Prevazute cu sistem autoantepare.
Greutate 58g.
http://danmitranescu.ro/159-697/MOMITOA ... C-MV-2.php
- Madalin Dirla
- Veteran
Daca cele de 55 g sunt cele mai prinzatoare de ce pe astea ecologice le-ai facut de 58 g ??Dan Mitranescu scrie:" 55g " este cel mai "prinzator" gramaj pentru un momitor !mitos scrie:Am primit azi coletul cu momitoarele si plumbii de la Dan...faza cu tija schimbabila si vartejul in interior e mare smecherie... maine pe balta o sa-mi rasucesc momitoarele...
- Dan Mitranescu
- Partener
Pai nu scrie clar ?Madalin007 scrie: Daca cele de 55 g sunt cele mai prinzatoare de ce pe astea ecologice le-ai facut de 58 g ??
Asta este varianta "ecologica" !
- zfcristian
- senior
Dane, avand in vedere ca marea majoritate folosim varteje numarul 8 , nu crezi ca aceste momitoare ar putea fi facute sa se potriveasca cu acest tip de vartej ?
Din ce inteleg eu un vartej nr 8 nu va putea fi fixat in aceste momitoare, va iesi foarte usor !
Din ce inteleg eu un vartej nr 8 nu va putea fi fixat in aceste momitoare, va iesi foarte usor !
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul Infopescar.tv
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi!!!
3) Imi citesti semnatura
Cred ca nr. 4 chinezesc este echivalentul numarului 8 ...european...
I Fish. Therefore I am.
- Dan Mitranescu
- Partener
La varteje Nr. 8 varianta europeana este identic cu Nr.4 in varianta chinezeasca.zfcristian scrie:Dane, avand in vedere ca marea majoritate folosim varteje numarul 8 , nu crezi ca aceste momitoare ar putea fi facute sa se potriveasca cu acest tip de vartej ?
Interiorul conectorului de la momitoare si plumbi este conceput exact pentru aceasta dimensiune de vartej.
Am ales aceasta varianta cu un conector mai gros in sectiune , implicit o forta elastica marita , pentru a da un plus sistemului de autoantepare printr-o fixare sigura a vartejului chiar daca forma acestuia difera putin de la un model la altul sau in urma iesirilor repetate ale vartejului care slabesc conectorul la multe modele de pe piata.
- zfcristian
- senior
Vartejele astea numarul 4 chinezesti sunt aceleasi cu cele de le folosesti la plumbi ?
Mie cei de la plumbi imi par mai mari decat un vartej clasic nr 8 de la Korda spre exemplu , o sa ma uit cand ajung acasa , chiar sunt curios!
Mie cei de la plumbi imi par mai mari decat un vartej clasic nr 8 de la Korda spre exemplu , o sa ma uit cand ajung acasa , chiar sunt curios!
1) Esti pe net
3) Imi citesti semnatura
3) Imi citesti semnatura
- Dan Mitranescu
- Partener
Toate sunt chinezesti , dar numai unii recunosc !zfcristian scrie:Vartejele astea numarul 4 chinezesti sunt aceleasi cu cele de le folosesti la plumbi ?
Da ...sunt aceleasi ca cele folosite la plumbi.
La numerotatiile europene difera putin dimensiunile pe acelasi numar ( Cormoran , Lineaeffe ,Korda ... ) , dar la chinezi Nr.4 este nr.4 !!!
Eu am adus la vanzare inclusiv Nr.5 ( chinezesc ) deoarece am clienti care vor ca pestele sa nu simta atat de tare plumbul cand trag de ac . Nu ii lamuresc sub nicio forma contrariul ...