Pescuitul salaului noaptea
Pescuitul salaului noaptea
poate cineva va rog sa ma sfatuieasca cam cu ce se prinde mai bine salaul noaptea sau cu ce ati pescui dumneavoastra.
Daca pescuit nu e,nimic nu e!!!
- joga petre
- membru activ
Re: Pescuitul salaului noaptea
incearca ssr de la rapala si salmo executor
nu va supareati? ssr inseamna super shad rap pentru ca m-am uitat pe siteul rapala si am gasit super shad rap
...cred ca mai degraba inseamna Shallow Shad Rap ,dar poate fi si cum ai zis turoby scrie:nu va supareati? ssr inseamna super shad rap ..
http://www.landbigfish.com/tacklestore/ ... fm?PID=324 sau
http://www.landbigfish.com/tacklestore/ ... m?PID=4312
...fara intentia de a face reclama,vroiam doar sa exemplific.
GO FOR SPINNING ! ! !
eu vazusem numai a doua varianta dar oricum multumesc
fir intins?
fir intins?
- voicu ionut
- utilizator
cel mai simplu si la indemana oricui sunt tuisterele sau shadurile deschise la culoare.....crede ma ca dau rezultate...
De fapt eu asta urmaresc,ceva eficient si nu conteaza daca e cata mai complicat.
De exemplu pe dunare a mers foarte bine cu twistere rosii, iar chestia a fost testata. S-a dat noaptea cu multe culori insa rezultate au fost doar pe rosu indiferent de firma producatoare a twisterelor ( cu conditia sa bata bine ) .
Noaptea am prins doar la pestisor viu.Incepea sa traga inainte de apus pana pe la ora 23,apoi pauza totala pana se crapa de ziua.Oricum ,eu cel putin, am prins mai mult salau la pestisor viu[sau mort] ,decat la restul metodelor.
la pestisor incearca in special carasel si am si eu o intrebare cind e prohibitia la rapitor
Doar stiuca are regim special ( anu trecut parca de pe 20 feb pana cand s-a pus prohibitia la toate speciile, cu mentuiunea ca trebuie pescuita exclusiv cu naluci artificiale pana la sfarsitul prohibitiei ).many scrie:la pestisor incearca in special carasel si am si eu o intrebare cind e prohibitia la rapitor
- ionutangler
- utilizator
Incercati Rapala Husky Jerk culoare Silver sau Firetiger de 8-11 cm .
Eu am prins unul de 2,300 kg. la pestisor viu (pastravior,doar asta este acceptat de catre politiea de aici: Spania),saptamana trecuta,noaptea pe la 3:30 .roby scrie:poate cineva va rog sa ma sfatuieasca cam cu ce se prinde mai bine salaul noaptea sau cu ce ati pescui dumneavoastra.
- dobrin marius
- membru activ
eu pot sa spun k anul trecut am luat ff bine la periboina [in constanta razem sinoe] noaptea la gingirica