Boilies Decathlon?? Poate spune cineva ceva??
Moderator: florentiniuga
Boilies Decathlon?? Poate spune cineva ceva??
10 kg-100 roni..tari..diverse arome.. Sunt constient ca nu e mare lucru de capul lor, dar pt nadit or fi rele?? Adica mai rau decat nimic sau pre putin?? A dat cineva cu ele sau sunt singurul interesat??
Re: Boilies Decathlon?? Poate spune cineva ceva??
Asta cu bile de nadit ...crow12 scrie:10 kg-100 roni..tari..diverse arome.. Sunt constient ca nu e mare lucru de capul lor, dar pt nadit or fi rele?? Adica mai rau decat nimic sau pre putin?? A dat cineva cu ele sau sunt singurul interesat??
Logica pescuitului la bile este cam asa din cunostintele mele . Atunci cand nadesti cu bile, pestele vine si gusta boilesurile nadite, ii plac si va mai cauta altele cu acelasi gust/miros, daca tu nadesti cu niste bile si pescuiesti cu altele nu cred ca vei avea un randament prea bun. De prins poate vei prinde, dar vei pacali cel mai chior si prost peste .
Nu vreau sa stiu in cat timp se dizolva bilele astea la 10 ron kg. (o saptamana )
Daca vrei sa faci o treaba fa-o cum trebuie, nadirea cu bile tari o faci la o partida de minim 12 de ore.
Decat sa dai banii pe bile tari, mai bine du-te si ia niste TTX cu urluiala de porumb si porumb uscat cu bob mare, si faci selectie fara prea multe batai de cap.