pescuitul la ten
Moderator: gor965
pescuitul la ten
Salut ! Eu pescuiesc de regula la ciurila si am vazut ca multi pescari au prins ten si eu nu. Eu dau cu o montura cu momitor culisant si boabele de porumb pe fir de par; care este greseala de nu prind pt ca nu pun spuma flotanta sau din cauza monturii? Poate cineva sa ma ajute sa trimita niste fotografi cu monturi pt ten? VA MULTUMESC MULT !
- fazakas ioan
- membru activ
Re: pescuitul la ten
salut d-le crinu. banuiesc ca daca pescuiti pe ciurila sunteti din cluj sau din apropiere. si eu pescuiesc destul de mult pe ciurila. nu cred ca montura este de bai, problema este densitatea de peste, nu prea mai este si se prinnde aproape exclusiv la plantat. nu este o balta C&R si de aceea nu prea mai este peste . pe care din lacuri pescuiti?
Am pescuit cel mai mult pe taul popi dar nu am prins mari si si mam mutat pe ciurila an schim am prins foarte mult fitofag dar boala ieste crapul si tenul si ma intereseaza niste monturi pt. lacu ciurila daca vetti sami trimiteti niste poze. Si la ce se prinde ten pe ciurila [ sant din cluj]
- fazakas ioan
- membru activ
si eu sunt din cluj. montura e simpla, dar mai greu e cu plantatul
- fazakas ioan
- membru activ
nu am poze dar sunt niste monturi bune pe Google la FOX GUIDE.
Eu pescuiesc de multi ani la Ciurila si nu am vazut nici macar o coada de ten sau crap...in schimb am prins de fiecare data mult novac intre 1,5 si 3 Kg.Am auzit ca s-a prins ten si crap , dar numai plantat cu barcuta pe la mijlocul lacului.crinu scrie:Salut ! Eu pescuiesc de regula la ciurila si am vazut ca multi pescari au prins ten si eu nu. Eu dau cu o montura cu momitor culisant si boabele de porumb pe fir de par; care este greseala de nu prind pt ca nu pun spuma flotanta sau din cauza monturii? Poate cineva sa ma ajute sa trimita niste fotografi cu monturi pt ten? VA MULTUMESC MULT !
- fazakas ioan
- membru activ
ai dreptate danny, crap si ten am prins numai la plantat cam la 160m .
- cristea radu
- senior
Am pescuit si eu de mai multe ori si am prins atat crap cat si ten din aruncatura,pe primul lac (dinspre turda catre ciurila).Nu ca nu as fi de acord cu plantatul dar ii mai mare satisfactia cand muncesti un pic(nadire cu bulgari ,prastia,cobra,saculeti).Insa aveti dreptate sa prins (anul trecut)cel mai mult numai plantat(din aruncatura accidental) Dupa ce sau obisnuit in larg....... NUMAI BINE
- fazakas ioan
- membru activ
ai dreptate acu 2-3 ani s-a prins f bine la aruncat dar de unde tot iei si nu mai pui nimic o data si odata tot se termina.cristea radu scrie:Am pescuit si eu de mai multe ori si am prins atat crap cat si ten din aruncatura,pe primul lac (dinspre turda catre ciurila).Nu ca nu as fi de acord cu plantatul dar ii mai mare satisfactia cand muncesti un pic(nadire cu bulgari ,prastia,cobra,saculeti).Insa aveti dreptate sa prins (anul trecut)cel mai mult numai plantat(din aruncatura accidental) Dupa ce sau obisnuit in larg....... NUMAI BINE
- cristea radu
- senior
ASA CEVA
- fazakas ioan
- membru activ
exact asa. doar asa am prins anu trecut. acu cativa ani daca lansai prea departe nu trageau calumea , in schimb la cca 50-60m nu faceam fatza cu 4 lansete tot timpu aveam cel putin 2 betze afara record personal 108kg . am facut catch in ciurila si release la un prieten in baltacristea radu scrie:ASA CEVA http://www.youtube.com/watch?v=697Sg0PziUE
- Ciobanu Tiberiu
- membru activ
la ce a-ti prins novac .Unde pescuiesc eu este novac forte mult,il vad de pe mal dar nu am reusit sa il iau.am dat si la porumb si la mamaliga.... nimic