Lanseta din 3 tronsoane si cu 2 varfuri de schimb pentru actiuni diferite, recomandata pentru pescuitul stil feeder.
CARACTERISTICI:
- LUNGIME : 3,90 m .
- GREUTATE : 300 g .
- TRONSOANE : 3 .
- ACTIUNE : 150 g
- MATERIAL : carbon inalta densitate .
- INELE : 14 SIC , plecare 25 mm, varf 6 mm .
- L.TRANSPORT : 135 cm .
- HUSA : material textil .
Poate sa imi dea cineva o informatie referitoare la acesta lanseta ?
LANSETA FEEDER HAKUYO
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: LANSETA FEEDER HAKUYO
Am uitat sa precizez ca este vorba de HAKUYO MTX 8 FEEDER 3,9 M
lansetele feeder sunt ceva mai pretentioase de realizat ,cele de la hakuyo banuiesc ca sunt pt. pescari incepatori ,de acolo si pretul redus... dar nu bag mana in foc de obicei pretul pt. un feder incepe de la 250-300 de ron pt. un minim de calitate...
sincer actiunea de 150 g e dupa mine e prea mare pt un feeder !
sincer actiunea de 150 g e dupa mine e prea mare pt un feeder !
Un feeder bun incepe de la 150lei iar 150gr la un feeder nu sunt acelasi lucru cu 150gr la o lanseta de crap, se comporta total diferit. La un feeder cu putere de 150gr vezi chiar si trasatura unui pestisor cat degetu mic.(ex concret, E. T. Power Feeder)
Nu stiu nimic despre feederele Hakuio dar iti recomand ceea ce mi-a placut si ce mi-am cumparat eu pana la urma.
-Nevis Raptor Extra Heavy Feeder 3,60m, putere 60-180gr =pret 157lei
-E. T. Power Feeder 3,60, putere 40-150gr =pret 200lei
Probabil ca de saptamana viitoare mai adaug un Spro Serium( 40-110gr) sau Method feeder( 30-100gr) pentru pesti mofturosi.
Pret = ~150lei
In concluzie gasesti bete foarte bune pana-n 200lei.
Repet, nu stiu nimic despre cele fabricate de Hakuyo dar du-te sa le vezi si sa le scuturi ca s-ar putea sa fie bune.
Nu stiu nimic despre feederele Hakuio dar iti recomand ceea ce mi-a placut si ce mi-am cumparat eu pana la urma.
-Nevis Raptor Extra Heavy Feeder 3,60m, putere 60-180gr =pret 157lei
-E. T. Power Feeder 3,60, putere 40-150gr =pret 200lei
Probabil ca de saptamana viitoare mai adaug un Spro Serium( 40-110gr) sau Method feeder( 30-100gr) pentru pesti mofturosi.
Pret = ~150lei
In concluzie gasesti bete foarte bune pana-n 200lei.
Repet, nu stiu nimic despre cele fabricate de Hakuyo dar du-te sa le vezi si sa le scuturi ca s-ar putea sa fie bune.
- arhanghelu
- membru activ
Citeste si aici: http://www.infopescar.tv/forum/undite-s ... 11993.html
Daca esti din Bucuresti poti da o fuga pana la Dan Mitranescu sa vezi si sa te joci putin cu batul, eu am fost acum 3-4 zile la Mitranescu si tot de feedere am fost interesat, prefer lansetele cu blank-ul slim, usoare si moi.
Ps: chiar in acest moment astept cu nerabdare sosirea curierului cu noul meu feeder Maver Genesis Black Ice 3.60 .
Daca esti din Bucuresti poti da o fuga pana la Dan Mitranescu sa vezi si sa te joci putin cu batul, eu am fost acum 3-4 zile la Mitranescu si tot de feedere am fost interesat, prefer lansetele cu blank-ul slim, usoare si moi.
Ps: chiar in acest moment astept cu nerabdare sosirea curierului cu noul meu feeder Maver Genesis Black Ice 3.60 .
Intradevar sunt incepator la pescuitul cu feeder-ul . Am bete de crap de la Hakuyo de care sunt fff. multumit si m-am gandit ca si cele de feeder ar fi ok , din cauza asta mar interesa acest model de bat . Am sa merg la magazin sa pun mana pe ele . Multumesc tuturor pentru sfaturi .
Am eu 2 buc.si ma inteleg f.bine cu ele.Sunt cam greute,dar sunt OK.Recunosc ca nici nu am pus mana pe multe bete feeder,dar i-mi fac treaba cu ele.Se incarca destul de bine,in lansare si in drill,sunt super.Ceea ce nu i-mi place la ea este manerul destul de scurt,care te-ar putea ajuta in lanseuri ceva mai lungi.Nu le-am folosit la Dunare inca.Sper anul acesta.Per total,pt pescarii mai putin pretentiosi o recomand.Saltare!!