Ce credeti despre senzorii acestia?????
Ce credeti despre senzorii acestia?????
Cautand pe internet pe magazinele online cu scule si accesorii de pescuit am descoperit noi senzori celor de la FL. Eu vreau sa-mi achizitionez un set de senzori cu statie si optez intre acestia si cei de la Hakuyo. Astept ceva pareri cam ce sa aleg, sunt la acelasi pret cam la 300 de lei si cam acesta este si bugetul meu.Pozele sunt pt senzorii de la FL. Multumesc
- Madalin Dirla
- Veteran
Re: Ce credeti despre senzorii acestia?????
Are un prieten acesti senzori si este multumit de cum lucreaza....restul ramane la atitudinea ta!
Eu am vazut senzori FL (probabil replici) la Dragonul Rosu. Erau cam 220-250 lei setul cu statie. Sincer sa fiu nu mai tin minte exact daca si aratau ca cei din poza ta.
Critic echilibrat
- dragan claudiu
- Veteran
sint buni senzorii, am un set de anul trecut si sint foarte multumit de ei
poti sa-i cumperi cu incredere
poti sa-i cumperi cu incredere
La exterior, seamana cu cei de la Maver ... dar nu stiu daca sunt identici la interior !
da, sunt replica dupa maver.
@dragan claudiu, e adevarat ca consuma f repede bateriile, si inca o ? senzori au leduri de culori deferite, sau numai pe statie? ms
- robertpescar
- senior
da,bateriile tin cam 48 h,iar ledurile au culori diferite...statia bate cam 30-40m,are vibratii,dar senzorii nu au optiune de mute...lumina de veghe care este rosie,nu se poate dezactivaPaul1985 scrie:@dragan claudiu, e adevarat ca consuma f repede bateriile, si inca o ? senzori au leduri de culori deferite, sau numai pe statie? ms
- dragan claudiu
- Veteran
te contarzic putin statia bate 100m verificat de mine pe balta si bateriile m-au tinut toata vara,depinde si ce baterii ai pui.robertpescar scrie:da,bateriile tin cam 48 h,iar ledurile au culori diferite...statia bate cam 30-40m,are vibratii,dar senzorii nu au optiune de mute...lumina de veghe care este rosie,nu se poate dezactivaPaul1985 scrie:@dragan claudiu, e adevarat ca consuma f repede bateriile, si inca o ? senzori au leduri de culori deferite, sau numai pe statie? ms
ledurile sint rosu,albastru,alb si verde.
ms de informatii, lumina de veghe ce zicea colegul este de pe baterie sau e pe baterie solara si are ceva senzor?
- robertpescar
- senior
crede-ma....ii vand de doi ani la magazin!nu mint clientii!dragan claudiu scrie:te contarzic putin statia bate 100m verificat de mine pe balta si bateriile m-au tinut toata vara,depinde si ce baterii ai pui.robertpescar scrie:da,bateriile tin cam 48 h,iar ledurile au culori diferite...statia bate cam 30-40m,are vibratii,dar senzorii nu au optiune de mute...lumina de veghe care este rosie,nu se poate dezactivaPaul1985 scrie:@dragan claudiu, e adevarat ca consuma f repede bateriile, si inca o ? senzori au leduri de culori deferite, sau numai pe statie? ms
ledurile sint rosu,albastru,alb si verde.
robert la ce pret ai senzorii la magazin?
- robertpescar
- senior
nu s-ar putea putea face un filmulet de prezentare al acestor senzori de catre cineva care-i are, pt ca eu sunt din Cj si aici in zona nu am gasit la nici un magazin acesti senzori pt ai putea vedea cum functioneaza si cum suna. Va multumesc frumos.
Eu sunt la a 5-a partida cu ei, din care 3 de 24 ore si nu am nici o problema cu bateriile ( baterii Varta Alkaline, nu m-am uitat la pret). 24 de ore a plouat non-stop pe ei si iar nu am avut probleme. Sunt multumit de ei, singurul defect, daca pot spune asa, este ca la nivelul minim al sonorului se aud foarte tare !!!-recomandat celor tari de urechi.