Uite momeala campion pentru Bizam,este cel mai mare sobolan de la noi, total dependent de apa.Poate ajunge la 1,5 kg.
Eram la un pescuit stationar pe balta X ,sa nu facem reclama acum cand ma atacat jerry )....
Scuze de offtopic ,dar daca peste nu prinzi ....poate prinzi un Bizam ...O zi buna va doresc
Momeala pentru sobolani :))
Moderator: florentiniuga
Re: Momeala pentru sobolani :))
da sa vezi ce-i plac bilele Source de la dynamite.... am gasit unu care rodea de zor la bila de pe o rezerva pusa pe suport
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
Eu v-as sfatui sa nu-i invatati asa. Devin sau sunt deja o plaga si fac paguba.Te trezesti noaptea cu el in cort si nu intra pe usa. Aia vezi abea cind ploua... Dupa Bizam vine sobolanul de casa care e si mai rautacios.
Mie personal inca nu mi-a furat multe insa odata,din tot ce a fost acolo a ales punga cu extract de ficat. Alti colegi de club sau plins si de genti,cort,juvelnic si chiar cutii de dip gaurite.Deci,inca o data, nu e prieten cu pescarul !
Sigi
Mie personal inca nu mi-a furat multe insa odata,din tot ce a fost acolo a ales punga cu extract de ficat. Alti colegi de club sau plins si de genti,cort,juvelnic si chiar cutii de dip gaurite.Deci,inca o data, nu e prieten cu pescarul !
Sigi
Din cativa bizami iese o caciula ...
ala merge la somn dat