Am si eu o intrebare, daca macin un boilies tare pot sa il fac dupa aceea solubil, pentru ca am acasa vreo doua kg de bile s&o tari ready made si as vrea sa le folosesc in primavara aceata ca solubile pentru nadit in partide scurte.
Multumesc si fire intinse!!!
Boilies macinat
Moderator: florentiniuga
Re: Boilies macinat
In mod normal daca le macini si adaugi lapte de porumb diluat cu apa,eventual un adaos de lichide nutritive(CSL de exemplu),ar trebui sa mearga dar depinde de continutul mixului din care au fost facute bilele tari intr-o anumita masura.De obicei cele solubile au la baza un mix de alta consistenta,incearca un test pe o cantitate mica si vezi cum lucreaza in apa...
Vreau in tarile calde!
-
- senior
De obicei, nu este o regula, mixul cu lichidele + oua --> boiles tare, daca nu pui ou si pui lapte de porumb + apa --> solubile.
"Well done is better than well said" Benjamin Franklin
Salut
Chiar se merita per 2 kg de boilies atata munca, plus lichide nutritive, plus LPD, nu mai degraba cumperi 2 kg de solubile?
Si in cazul cel mai rau nu stii daca se va putea rula,din toata combinatia ce va rezulta s-ar putea sa nu iasa nimic.
Sfatul meu este dupa cu am spus.....!
Chiar se merita per 2 kg de boilies atata munca, plus lichide nutritive, plus LPD, nu mai degraba cumperi 2 kg de solubile?
Si in cazul cel mai rau nu stii daca se va putea rula,din toata combinatia ce va rezulta s-ar putea sa nu iasa nimic.
Sfatul meu este dupa cu am spus.....!