ce ati vazut interesant la targ?
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- robertpescar
- senior
ce ati vazut interesant la targ?
asa cum scrie in titlu,va rog sa spuneti ce ati vazut nou sau interesant la targ!
Re: ce ati vazut interesant la targ?
Caca-maca!Cam asta are fi,am facut 800 de km dus-intors degeaba!Standul celor de la senzor era cel mai cautat.
Vreau in tarile calde!
-
- VIP+++
femei iera ?
data trecuta avea femei imbracate in pielea goala vopsita ! 

Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Da....mai saracutz targu de anu' asta (...Gogule ...imbracate 'n pielea goala ..nu.. da' erau vre-o 3 ''promovatoare '' la balta Magiesti...parca...
)
Senzor cu reduceri la dipuri ,nade ..etc(MHLM ...tot la mare cautare este....
)
Interesant era la standul Mile maestro...parca...si anume accesorii pt pescuit la crap...Carp academy....saculeti solubili...(varianta rotunjita la capat)..agrafe rapide...cutii de mai multe feluri...etc
Lipsa Energofish...(de ce oare , ca ei aveau stand totdeauna central, cu multi referenti...etc )

Senzor cu reduceri la dipuri ,nade ..etc(MHLM ...tot la mare cautare este....

Interesant era la standul Mile maestro...parca...si anume accesorii pt pescuit la crap...Carp academy....saculeti solubili...(varianta rotunjita la capat)..agrafe rapide...cutii de mai multe feluri...etc
Lipsa Energofish...(de ce oare , ca ei aveau stand totdeauna central, cu multi referenti...etc )
Din an in an calitatea targului scade.In primul rand locatia(ptr noi provincialii era mult mai OK la ROMEXPO),in al doilea rand totul a fost foarte inghesuit,preturi foarte mari,marfa putina si ca in orcie obor.Singurul stand care mi-a placut a fost cel al ungurilor de la Haldorado,in rest abureala,scule de tot rasul la preturi exorbitante.Cred ca ar trebui ca organizatorii sa-si mai arunce ochii la ´´fratii´´ unguri care fac targuri adevarate si in locatii super nu intr-un cort jegos si insalubru.Este ultima oara cand mai ma deranjez sa vad,CE??????
- Madalin Dirla
- Veteran
Oferte bune la HALDORADO 8 lei rola de saculet solubil
,preturi bune la Magic Baits,Senzor si Claumar unde erau si cei mai multi clienti
, cei mai slabi mi s-au parut cei de Quest Baits unde dupa ce ca au scumpit produsele cu 30%-35% (fata de anul trecut la acelasi targ)nici nu aveau marfa pe stoc
,pacat de baietii care le prezentau produsele.