In primul rand salutari tuturor!
Intentionez sa cumpar un navomodel, inca nu m-am hotarat pe care, cred ca ultimul model de la ipsihi, cel la 18 mil, sunt incepator si va rog sa-mi dati un sfat cu privire la acest navomodel ( si vanzator ). Orice sfat este bine primit.
Va multumesc anticipat!
Ajutor navomodel
Re: Ajutor navomodel
sunt niste navomodele care se incarca de la soare au pe ele niste panouri solare mici si nu o sa ai probleme cu bateria..am auzit ca sunt foarte bune .pe mine nu ma atrag navomodele ,,parerea mea e ca navomodelul face pescuitul prea simplu si prea multa tehnologie nu/mi place:))si cu sonarele sunt de/aceasi parere:)
- petcu_mihai
- junior
Multumesc frumos
Astept si alte pareri si eventual recomandari de alte navomodele din partea celor care sunt posesori sau au experienta in acest domeniu.
Ajutatine si pe noi, cei care suntem la inceput de drum
Astept si alte pareri si eventual recomandari de alte navomodele din partea celor care sunt posesori sau au experienta in acest domeniu.
Ajutatine si pe noi, cei care suntem la inceput de drum
- petcu_mihai
- junior
da, va multumesc, asa-i romanul, sa moara si capra vecinului, in loc sa-i criticam pe cei ce fac marfa proasta si pacalesc oamenii, si astfel sa-i descurajam, iar ce-i seriosi laudati si scosi in fata, noi preferam tacerea, lasa sa se arda si altul, ce nu mai eu s-o patesc......
NU UITATI... faptele rele se petrec datorita indiferentei oamenilor buni!!!!!
NU UITATI... faptele rele se petrec datorita indiferentei oamenilor buni!!!!!