Numele meu este Vasile Volosciuc sunt din Satu Mare,am 30 de ani si sunt din zodia pesti pescuiesc decand ma stiu, incepand ca multi probabil, la tara la bunici pe garle si canaluri iar cu trecerea anilor am mai avansat.acum sufar de pescuitul crapului si mai ies si la somes unde vin surprizele cu adevarat. iubesc pesti de toate categoriile, chiar am si acvariu ornamental acasa.imi place sa va urmaresc, mai la emisiune,mai pe forum unde sunt incepator mai invatam unele altele fiecare dintre noi chiar fiind incepatori sau mai avansati in ale pescuitului.D-ul Florentin merita tot respectul nostru ptr tot ce face, ptr ca fara el...
Acum in prag de sarbatori va doresc "Sarbatori fericite tuturor" si sa nu uitam ca asta e a doua noastra familie si sa mai stam si pe acasa de sarbatori ca asa este frumos.
Va salut si numa bine.
Hai primavara.
Re: Hai primavara.
Sa traiesti ! Sarbatori fericite si tie !
- florentiniuga
- Master Admin
Multumesc pentru aprecieri. Sarbatori fericite si iarna cat mai scurta si blanda!
Primavara a sosit . acum la rulat bile si la flotari fratilor.se pot elimina aburii si presiunea acumulata in iarna.
Va doresc fire intinse la toti ,sanatate si ceva bani ca fara ei stam acasa.
Va doresc fire intinse la toti ,sanatate si ceva bani ca fara ei stam acasa.
haideti ca a venit primavara
haideti la pescuit
nu mai stati in casa
haideti la pescuit
nu mai stati in casa