probleme LIVE TV
Moderator: Qnyx
- ovidiuabalasei
- Veteran
probleme LIVE TV
Buna ziua,
am si eu o problema; in momentul in care doresc sa vizionez LIVE TV nu mi se deschide aceasta fereastra si-mi apare mesajul: "Pe conexiunea dvs. aceasta pagina poate fi afisata incorect ! "
rog ajutor
stima,
am si eu o problema; in momentul in care doresc sa vizionez LIVE TV nu mi se deschide aceasta fereastra si-mi apare mesajul: "Pe conexiunea dvs. aceasta pagina poate fi afisata incorect ! "
rog ajutor
stima,
- Qnyx
- Master Admin
Re: probleme LIVE TV
ovidiuabalasei scrie:Buna ziua,
rog ajutor
stima,
Ce browser folositi ?
- ovidiuabalasei
- Veteran
BrowserPlus versiunea 2.9.8
Salut
Pentru a nu mai deschide alt topic, exista vreo posibilitate de a urmari live tv pe ipad?
Multumesc
Pentru a nu mai deschide alt topic, exista vreo posibilitate de a urmari live tv pe ipad?
Multumesc
- florentiniuga
- Master Admin
Super! Astept cu nerabdare! Multumesc!florentiniuga scrie:Va fi in curand. O sa anunt.
- lewystraus
- junior
buna.o intrebare.nu pot urmari live tv.a mers pana acum 2 zile.si acum imi scrie connection failed.folosesc mozzila firefox.multumesc frumos.
Nici nie nu i-mi mai merge din data de 6 martie parca,cred ca este un cadou ptr. femei asa trebuie sa fim la picioarele lor nu mai avem scuza ca ne uitam la INFOPESCAR.
NO BEEEP....... NO PARTY
-
- senior
Din solidaritate pentru tine.. ..sunt probleme si la mine - nu merge.roni scrie:Sunt probleme pentru doar la mine sau la toata lumea?
"Well done is better than well said" Benjamin Franklin
Adik chiar daca mergea ,in semn de solidaritate, nici macar nu te uitati,nu?
Cojocaru Radu
Ca sa nu ziceti ca nu sunt un bun camarad....nici la mine nu merge .
I Fish. Therefore I am.
Intrebare TV
Buna seara,
De ce nu ma pot conecta la liveTV ?? Dau click pe "play" si imi arata ca se incarca dar nu apare nimic...
Unde gasesc toate episoadele "Catch & Release cu Vlad Pavlovici " ?
Multumesc
De ce nu ma pot conecta la liveTV ?? Dau click pe "play" si imi arata ca se incarca dar nu apare nimic...
Unde gasesc toate episoadele "Catch & Release cu Vlad Pavlovici " ?
Multumesc
- florentiniuga
- Master Admin
Daca aveti un pic de rabdare vine si cadoul. Nu o sa va para rau. La cererea ... tuturor, schimbam formatul.