Mix Benzar
Moderator: florentiniuga
Mix Benzar
Ce parere aveti despre aceste mixuri, daca le'ati folosit ce rezultate au dat? Daca poate cineva sa ma ajute cu un review din priprie experienta asupra acestui mix, indiferent de aroma.
- Madalin Dirla
- Veteran
Re: Mix Benzar
Eu am folosti o mare parte din aceasta gama(capsuni,miere,etc)amestecat cu ttx + bonduel + partea lichida(arome,csl,etc) si am avut rezultate frumoase.AL3cs2110 scrie:Ce parere aveti despre aceste mixuri, daca le'ati folosit ce rezultate au dat? Daca poate cineva sa ma ajute cu un review din priprie experienta asupra acestui mix, indiferent de aroma.
Foloseste-l cu incredere,fire intinse!
-
- Veteran
eu am folosit de capsuna si anason ,cel putin cel de anason e super tare .rezultate excelenteAL3cs2110 scrie:Ce parere aveti despre aceste mixuri, daca le'ati folosit ce rezultate au dat? Daca poate cineva sa ma ajute cu un review din priprie experienta asupra acestui mix, indiferent de aroma.
Alte pareri??
Am folosit de primavara trecuta(niste ice mix pe fundulea 2,am pescuit la caras la undita,rezultate cateva kg),pana in vara(la sandulita am folosit mai multe tipuri,in functie de ce gaseam,crap-caras,crap-caras rosu,feeder,platica etc).Din vara am mers mai mult pe nada home made,este mai ieftina(de ce sa nu o spunem?) si prind la fel de mult sau de putin peste cantitativ.O nada Benzar ma costa de la 8 ron/punga si intr-adevar am fost foarte multumit de rezultate,dar o nada home made ma costa tot 8 ron dar...mai multe pungi. Fireste,o nada sa zicem cu aroma de cascaval nu voi face eu,o voi cumpara de la Benzar dar cele care nu necesita arome speciale,mi le voi face singur.Si ca sa nu fiu off topic,voi incheia spunand ca intr-adevar nadele Benzar sunt cam ce este mai bun pe piata la ora actuala,cu o calitate superioara multor nade mult mai scumpe.Nu vreau sa deranjez pe nimeni,este doar parerea mea.Toate cele bune!!!!
Eu am folosit la fiecare partida de pescuit la crap la care am fost, intotdeauna cu rezultate bune. Avand in vedere ca TTX-ul este tot 6 lei kg, e cam acelasi lucru din punctul meu de vedere. Amandoua leaga bulgarii bine. Eu prefer sa cumpar la 3 kg in care mai adaog mult porumb inmuiat in apa si cateodata mai pun si grau si seminte de floarea soarelui deasemenea inmuiate, ca sa ii dau si mai mult de lucru pestelui. Din 3 kg fac 5-6, si ies bine. Preferatele mele sunt de capsuna si miere, in ordinea mentionata. Fire intinse in noul an.
Adica folosesti numai TTX?Adica doar TTX si boabe?