sfat ptr alegerea mulinetelor ptr hakuyo mtx 8
Moderatori: gor965, florentiniuga
sfat ptr alegerea mulinetelor ptr hakuyo mtx 8
tocmai am achiziotionat 3 bete hakuyo mtx 8 3.60 3.5lb si nush ce mulinete sa pun pe ele ash ca am postat aici sa vad ce spun expertii sa nu arunc banii pe ele aiurea.singurul care lam vazut simi place este okuma pl860 dar nu ma grbesc si ast parerile voastre.fire intinse
- Ion Mironov
- Partener
Re: sfat ptr alegerea mulinetelor ptr hakuyo mtx 8
iti recomand mulinetele hakuyo care sunt aproape identice ca si okuma...pl 865 are tamburul cam micut.treci pe la dan mitranescu pe la magazin fizic sau virtual si fa-ti o parere.fir intins
ce model de hakuyo pe la magzin nu pot trece ca sunt din is dar pot intra pe site multumesc
http://www.infopescar.tv/forum/mulinete ... t9296.htmlheduard scrie:ce model de hakuyo pe la magzin nu pot trece ca sunt din is dar pot intra pe site multumesc
Ia-ti Okuma,lasa Hakuyo.
Okuma e cel mai mare producator de mulinete pe plan mondial. Hakuyo deocamdata incearca marea cu degetu.
Okuma e cel mai mare producator de mulinete pe plan mondial. Hakuyo deocamdata incearca marea cu degetu.
- Ion Mironov
- Partener
de ce vorbesti fara sa stii?Neamtul scrie:Ia-ti Okuma,lasa Hakuyo.
mulinetele hakuyo sunt identice cu okuma orix sau axeon numai ca au un pret foarte bun in comparatie cu okuma...dan mitranescu a facut mulineta hakuyo exact dupa modelul orix 65.aceiasi calitate dar la un pret rezonabil....sau daca vrei sa platesti brandu" e problema ta.daca stai un pic si te gandesti hakuyo deja a trecut marea cu sarea de mult.....uitate pe forumuri si ai sa vezi cum multi si-au vandut bete shimano fmj century pentru a intra in posesia mtx_ului...calitate pret imbatabil....uitate la editia de casting anu trecut.si ai sa te lamuresti.fir intins orice iti vei cumpara.important este sa fie pe mana ta.
- Madalin Dirla
- Veteran
@neamtuNeamtul scrie:Ia-ti Okuma,lasa Hakuyo.
Si nokia este cel mai mare producator de telefoane mobile,asta ce inseamna ca toti trebuie sa avem telefoane nokia .
Eu iti recomanda shimano bblc daca ai buget alocat sau hakuyo pt. un buget de criza .
Daca le-a facut dupa Oryx, atunci nu era de marimea 65 ! ...iar daca e aceiasi calitate ca si la Oryx, atunci pretul nu e rezonabil ! ...daca a avut ca model Axeon 60 si concureaza cu aceasta, atunci e alta treaba !jonny_23 scrie:..........................
...dan mitranescu a facut mulineta hakuyo exact dupa modelul orix 65.aceiasi calitate dar la un pret rezonabil...=
- Ion Mironov
- Partener
asa e george....oricum pe acolo pe undeva vroiam sa ajung si eu....multumesc
Ma umfla rasul vere..jonny_23 scrie:uitate pe forumuri si ai sa vezi cum multi si-au vandut bete shimano fmj century pentru a intra in posesia mtx_ului....
Adica au vandut mercedesul sa-si ia Duster.. De unde le scoateti fratilor?
Cine are Fmj-uri nu le vinde sa-si ia mtx-uri, poate numai foamea sa-l impinga.
Cat despre mulinete..noroc cu Gore ca a lamurito...
Eu sunt constient ca ii aparati brandul lui Mitranescu care e si colegul vostru de club si mi se pare normal, dar intre a-l apara si a bate campii e ceva...
Nu am nimic cu Hakuyo, un echipament decent si atat, dar va rog eu nu exagerati..incercati sa fiti obiectivi.
- Madalin Dirla
- Veteran
Laurentiu,nu mai vorbi in necunostinta de cauza ,ai fost cumva la casting in primavara???Laurentiu scrie:Ma umfla rasul vere..jonny_23 scrie:uitate pe forumuri si ai sa vezi cum multi si-au vandut bete shimano fmj century pentru a intra in posesia mtx_ului....
Adica au vandut mercedesul sa-si ia Duster.. De unde le scoateti fratilor?
Cine are Fmj-uri nu le vinde sa-si ia mtx-uri, poate numai foamea sa-l impinga.
Cat despre mulinete..noroc cu Gore ca a lamurito...
Eu sunt constient ca ii aparati brandul lui Mitranescu care e si colegul vostru de club si mi se pare normal, dar intre a-l apara si a bate campii e ceva...
Nu am nimic cu Hakuyo, un echipament decent si atat, dar va rog eu nu exagerati..incercati sa fiti obiectivi.
Mai citeste forumurile cu ce s-a intamplat acolo.....................ca tot ai adus vb. de relieful Romaniei .
Ce s-a intamplat acolo ?!Madalin007 scrie:.......................
Laurentiu,nu mai vorbi in necunostinta de cauza ,ai fost cumva la casting in primavara???
Mai citeste forumurile cu ce s-a intamplat acolo.....................
- Madalin Dirla
- Veteran
Asteptam sa ne spuna dl. Laurentiu.........................si pe urma putem trage o mica concluzie fata de ce spunea dansulgor965 scrie:Ce s-a intamplat acolo ?!Madalin007 scrie:.......................
Laurentiu,nu mai vorbi in necunostinta de cauza ,ai fost cumva la casting in primavara???
Mai citeste forumurile cu ce s-a intamplat acolo.....................
Da,e exact cum ai spus-o->sunt facute dupa Okuma! O copie si atat. Nu cred ca la Okuma poate fi vorba de platit brandu".jonny_23 scrie:de ce vorbesti fara sa stii?Neamtul scrie:Ia-ti Okuma,lasa Hakuyo.
mulinetele hakuyo sunt identice cu okuma orix sau axeon numai ca au un pret foarte bun in comparatie cu okuma...dan mitranescu a facut mulineta hakuyo exact dupa modelul orix 65.aceiasi calitate dar la un pret rezonabil....sau daca vrei sa platesti brandu" e problema ta.daca stai un pic si te gandesti hakuyo deja a trecut marea cu sarea de mult.....uitate pe forumuri si ai sa vezi cum multi si-au vandut bete shimano fmj century pentru a intra in posesia mtx_ului...calitate pret imbatabil....uitate la editia de casting anu trecut.si ai sa te lamuresti.fir intins orice iti vei cumpara.important este sa fie pe mana ta.
De ce sa nu iei originalul(?) ca pretul e tot pe-acolo.
Nu cred ca arunci cu MTX cat arunci cu FMJ,Trebuchet sau Hi S 200 combinate cu Aerotech. sau Basia! Punct!
Nu cred ca cineva intreg la cap vinde bete de 500-1000lei ca sa-si ia MTX-uri! Punct!
Sunt convins ca niciodata in viata nu imi voi cumpara vre-o mulineta Hakuyo dar un MTX 14 tot imi voi cumpara in iarna asta..,asa de dragul artei,sa ma conving si eu ce si cum.
Haideti,nu va certati acum pentru....pentru ce,pentru niste mulinete.
Luati-va ce vreti din partea mea.
Luati-va ce vreti din partea mea.