rodpod 80 ron
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
rodpod 80 ron
un rodpod simplu + singere scos la mezat
80 ron
husa rezistenta
exact ca cel din poza
Uploaded with ImageShack.us
80 ron
husa rezistenta
exact ca cel din poza
Uploaded with ImageShack.us
Mai bine sa taci si sa pari prost decat sa deschizi gura si sa inlaturi orice dubiu.
- ionut victor
- Veteran
Re: rodpod 80 ron
La cum arata, pot spune ca este foarte stabil, la cate picioare are. SINGERELE sunt diferite fata de swingere?
Eu sunt de parere sa-l pastrezi ca poate se construieste muzeul pt. scule de pescuit
Eu sunt de parere sa-l pastrezi ca poate se construieste muzeul pt. scule de pescuit
vezi cine cunoaste
dar sigur nu ai folosit asa ceva
dar sigur nu ai folosit asa ceva
Mai bine sa taci si sa pari prost decat sa deschizi gura si sa inlaturi orice dubiu.
- adi.bogdan
- membru activ
3 puncte sunt necesare pentru a sustine un plan. sau o dreapta si un punct. deci in cazul de fata este suprabazare. cel care a proiectat acest rodpod nu a avut cunostiinte de baza despre proiecarea dispozitivelor:)))). gluma intre ingineri ))
rezervat pana sambata.
ofer 70 ron
sorry dar pana sambata e rezervatsilvianm scrie:ofer 70 ron
Sorin iti raspund eu ca am avut unu la fel mai demult, in maxim cinci minute cu conditia sa nu ai doua maini stangi
"Mergi plin de încredere în direcţia pe care ai stabilit-o. Sigur, realizările vor veni."
Anghel Saligny
Anghel Saligny
fara swingere alea mai redepe de 5 minute, pana te inveti cu ce sa incepi. nu ai decat 6 picheti pe care ii infingi in pamant.
destul de repede, mai greu e cu stransulsorin_s scrie:de curiozitate intreb in cat timp il montezi?
ladrian, xeno13, silvianm, mcosma ...
postati dupa acelasi IP ( reteaua Radet Bucuresti ) ...ptr. ca azi, printre altii, m-ati muscat si pe mine de dos, ziceti cum facem ca vreau sa va sterg conturile si sa va banez IP-ul definitiv !?...asa scrie in Regulament !
postati dupa acelasi IP ( reteaua Radet Bucuresti ) ...ptr. ca azi, printre altii, m-ati muscat si pe mine de dos, ziceti cum facem ca vreau sa va sterg conturile si sa va banez IP-ul definitiv !?...asa scrie in Regulament !
ai mp
- Alexandru Mihai
- Veteran
Daca asa scrie regulamentul te rog sa îl aplici...asa cum o faci când mai scriu eu și cu Johnny prosti...gor965 scrie:ladrian, xeno13, silvianm, mcosma ...
unde scrie in regulament? suntem mai multi de 500 de utilizatori car ies pe acelasi ip. se poate verifica ca unii intra de la ip uri diferite