Vand okuma LB 50
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand okuma LB 50
Din cauza ca deja am trei seturi de pescuit, incerc sa mai scap de ele; prin urmare vand patru bucati okuma lb-50.
Sunt cumparate in primavara de noi, au cam 7-8 partide de pescuit, pe tamburul metalic au sufix ultra knot fluo de 0.28 cu tot cu textil inaintas pus acum 3-4 luni, adica noi gata de pescuiala. Am si tamburii de rezerva cu fir pe ei.
Pretul pt toate 4 bucati este de 300 lei.
In cazul cand se vand la bucata, pretul devine 80 lei.
Nu-mi cereti poze reale deoarece mulinetele nici zgariate nu sunt, nu va chem degeaba sa ma fac de ras pt o mulineta...
Sunt cumparate in primavara de noi, au cam 7-8 partide de pescuit, pe tamburul metalic au sufix ultra knot fluo de 0.28 cu tot cu textil inaintas pus acum 3-4 luni, adica noi gata de pescuiala. Am si tamburii de rezerva cu fir pe ei.
Pretul pt toate 4 bucati este de 300 lei.
In cazul cand se vand la bucata, pretul devine 80 lei.
Nu-mi cereti poze reale deoarece mulinetele nici zgariate nu sunt, nu va chem degeaba sa ma fac de ras pt o mulineta...
- georgemarian
- Veteran
Re: Vand okuma LB 50
poate imi mai gasiti si mie pe acasa 2 bucati cam in 2 sapt asa....sa scap de bacul asta,si dupa vreau sa imi iau
- adi.bogdan
- membru activ
sunteti din brasov?
Din Bucuresti, scrie si in profil.
Valabil.
Valabil.
Doua au plecat la Iasi.
Au mai ramas doua.
Pretul este fix.
Au mai ramas doua.
Pretul este fix.
Se mai adauga o Okuma lb-60 noua dar fara tamburul de plastic.
Pret 70 lei.
Pret 70 lei.
S-au vandut!