Infopescar.tv pentru android
- florinpaul
- junior
Infopescar.tv pentru android
Va salutdragi moderatori!
Cand vom avea si versiunea Infopescar.tv si pentru telefoanele ce folosesc sistemul Android?
Cand vom avea si versiunea Infopescar.tv si pentru telefoanele ce folosesc sistemul Android?
- dalungulesei
- Veteran
Re: Infopescar.tv pentru android
O idee excelenta, probabil ca ar fi multi utilizatori, iar investitia in tehnologie ar putea fi chiar pofitabila.
Oricum lasam pe cei care au cunostinte reale in domeniu sa analizeze si sa ne ofere un feedback profesionist.
Respect.
Oricum lasam pe cei care au cunostinte reale in domeniu sa analizeze si sa ne ofere un feedback profesionist.
Respect.
Pentru un acces mai usor de pe telefoanele mobile, se poate instala pe forum aplicatia tapatalk. Apoi cei cu telefoane mobile trebuie sa instaleze si ei aceasta aplicatie, iar forumul va putea fi accesat mult mai usor de pe dispozitivele mobile!
- Allen Besnovich
- Veteran
- Allen Besnovich
- Veteran
Tocmai Testament cum merge pe iPhone si pot spune ca merge foarte bine.
C.S. OLTENIA FISHING
- Allen Besnovich
- Veteran
Vad ca nu pot sa editez, eram pe telefon si cred ca a inlocuit el singur cuvantul "testam" cu "testament" !alinuu scrie:Tocmai Testament cum merge pe iPhone si pot spune ca merge foarte bine.
C.S. OLTENIA FISHING
Eu nu pot sa vad infopescar.tv imi apare un patratel albastru mic ce trebuie sa instalez sa pot vedea si eu emisiunile in rest pe forum merge bine(detin si eu un tel andoid).
Cu stima.
Cu stima.
- florentiniuga
- Master Admin
Nu toate telefoanele cu android pot utiliza flash player-ul. Eu am un LG Optimus one P500 si nu primeste flash player.berescu scrie:Eu nu pot sa vad infopescar.tv imi apare un patratel albastru mic ce trebuie sa instalez sa pot vedea si eu emisiunile in rest pe forum merge bine(detin si eu un tel andoid).
Cu stima.
Verifica specificatiile producatorului referitor la asta. Daca merge, il iei de pe google play.
- florinalin
- senior
Nu cred că este din flash player. Eu îl am instalat si nu pot vedea infopescar.tv
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
Multumesc pentru raspus am sa incerc.
Cu stima.
Cu stima.
- florentiniuga
- Master Admin
Sa-mi spui te rog daca merge si daca nu, ce model de telefon ai.berescu scrie:Multumesc pentru raspus am sa incerc.
@florinalin
Aceeasi rugaminte, sa-mi spui modelul telefonului ca sa-mi fac o idee.
- florinalin
- senior
eu am samsung galaxy s2, cu android 4.1.2 JellyBean
- florentiniuga
- Master Admin
Mda... ar trebui sa mearga pentru ca vine cu flash player preinstalat. Alte stream-uri live iti merg? de exemplu ceva de aici: http://www.ustream.tv/newflorinalin scrie:eu am samsung galaxy s2, cu android 4.1.2 JellyBean
- florinalin
- senior
da...stream-urile din link merg toate. Pe infopescar.tv, la sectiunea live imi spune.......This plug-in is not supported....indiferent de browser-ul folosit (chrome,opera, etc)florentiniuga scrie:Mda... ar trebui sa mearga pentru ca vine cu flash player preinstalat. Alte stream-uri live iti merg? de exemplu ceva de aici: http://www.ustream.tv/newflorinalin scrie:eu am samsung galaxy s2, cu android 4.1.2 JellyBean
Eu am un optimus L7 si nu am gasit un program sa functioneze infopescar.tv cu flash player nu imi spune ca nu imi suporta telefonul acest program.Am sa ma duc la cei la care am abonament sa vad daca ma pot ajuta ei poate exista un program sa pot vedea si eu emisiunile.
Cu stima.
Cu stima.