In atentia lui Florentin
In atentia lui Florentin
in numele a cel putzin 15 utilizatori ai forumului te rugam sa il lasi in pace pe Petre Iulian pentru ca articolele sale chiar daca sunt copiate au multe lucruri noi si bune de adus in fenomenul carpfishing,daca tot ai ceva impotriva lui atunci raspunde tu la intrebari si scoate pescarii din ceatza,mult succes.credeam ca este un forum liber dar incepe sa semene cu o dictatura,si....urasc comunistii
- Qnyx
- Master Admin
Re: In atentia lui Florentin
.
Stimate domn,
Am discutat aceasta problema la care faceti referire cu Florentin si in urma dezbaterilor va aduc la cunostinta urmatoarele:
Nimeni nu are nimic cu Iulian, dimpotriva este prietenul nostru. Ideea postarii materialelor din alta parte face referire la faptul ca pentru toate materialele publicate se aplica acea lege a copyright-ului care nu permite reproducerea (integrala sau partiala) a materialului respectiv. Daca dumneavoastra credeti ca prin aceasta "petitie" rezolvati ceva, va inselati caci noi nu avem de gand sa purtam discutii contradictorii cu reprezentantii altor forumuri, darmite sa mai ajungem si in sala de judecata pentru aceasta.
Chiar vi se pare ca exista "comunism" pe acest forum ? Nu prea cred; nu vreau sa dau exemple dar aici a-ti observat lipsa certurilor atat de familiare pe alte forumuri de profil si asta nu este singurul exemplu. Nu confundati grija in a face lucrurile sa mearga bine cu ingradirea anumitor drepturi. Fiecare utilizator este liber sa poarte orice discutie atata timp cat o face in limitele regulamentului acestui forum si a bunului simt care ne conduce pe fiecare.
In speranta ca situatia a fost lamurita, va urez traditionalul "fir intins" !
Cu stima,
Cosmin.
.
Stimate domn,
Am discutat aceasta problema la care faceti referire cu Florentin si in urma dezbaterilor va aduc la cunostinta urmatoarele:
Nimeni nu are nimic cu Iulian, dimpotriva este prietenul nostru. Ideea postarii materialelor din alta parte face referire la faptul ca pentru toate materialele publicate se aplica acea lege a copyright-ului care nu permite reproducerea (integrala sau partiala) a materialului respectiv. Daca dumneavoastra credeti ca prin aceasta "petitie" rezolvati ceva, va inselati caci noi nu avem de gand sa purtam discutii contradictorii cu reprezentantii altor forumuri, darmite sa mai ajungem si in sala de judecata pentru aceasta.
Chiar vi se pare ca exista "comunism" pe acest forum ? Nu prea cred; nu vreau sa dau exemple dar aici a-ti observat lipsa certurilor atat de familiare pe alte forumuri de profil si asta nu este singurul exemplu. Nu confundati grija in a face lucrurile sa mearga bine cu ingradirea anumitor drepturi. Fiecare utilizator este liber sa poarte orice discutie atata timp cat o face in limitele regulamentului acestui forum si a bunului simt care ne conduce pe fiecare.
In speranta ca situatia a fost lamurita, va urez traditionalul "fir intins" !
Cu stima,
Cosmin.
.
Forumul e locul in care depeni impresii cu amicii si inamicii virtuali Acorda-i importanta deosebita,fiindca aici,intr-o cromatica vie si intr-un cadru ambiant si rafinat ,degusti cele mai sublime schimburi de pareri.In loc sa-i spui "Esti un cretin cu capu' sec !" spune-i cu blandete"Ma asteptam de la tine sa rationezi mai elevat!"Sau niciodata nu i-o reteza sec,incearca sa reformulezi"Exemplu:"Imi vine sa vars cand citesc asemenea tampenii!"Tu, ca un fin cunoscator,corecteaza-l cu eleganta care te caracterizeaza,spunand:"Frumos ar fi fost sa spui ca marele Crupier nu te-a inzestrat cu castigul exprimarii!"Fii intelegator si accepta-i greselile,chiar daca se ia de mama,tata,frati,surori etc spunandu-ti:"Ba mama-ta a pacatuit cand te-a fatat!"Raspunde-i crestineste si cu evlavie sufleteasca, indemnandu-l sa rasfoiasca cu luare aminte invataturile Cartii Cartilor, reamintindu-i cu calm, ca procesul zamislirii este o fapta nobila, iar in situatia de facto ,nasterea e caracteristica ,nu... fatarea. Nu-ti pierde uzul ratiunii, intrucat partea din creier responsabila cu emotiile si sentimentele atinge in aceasta situatie excitatie maxima Chiar daca te jigneste si umileste in public"Esti un bou,n-ai inteles nimic!" nu te panica ,doar procesul educational nu se opreste niciodata,poti oricand acumula cunostinte noi.In fond,participarea la aceasta competitie e deja un castig pentru competitor.Daca dintr-un motiv neintemeiat, te apostrofeaza zicand"Prostituarea morala ti-a devenit piatra de capatai!" e imperios necesar sa faci o disertatie pe tema societatii de consum si a sistemului duplicitar in care traiesti. E ste posibil ca si el sa-ti raspunda in continuare in mod impulsiv,fara nici o intelegere reala a posibilitatilor care le are. Daca totusi iti pierzi cumpatul, bate din palme ,ca si-asa nu te vede Sau pregteste niste nada noua.. Hey man,e doar un pamflet,n-are legatura cu ce-ai scris …Fir intins!
E doar un pamflet , dar cine vrea , intelege , bravo Timer , da-i inainte .
@Timer
Domnule draga ...am dat cu basca de pamant...
Domnule draga ...am dat cu basca de pamant...