"Ce considerati ca este mai important pentru voi din arsenalul de pescuit pe care il aveti sau l-ati dori ?"
Daca in balta/apa este cel putin 1 peste, atunci eu consider ca este important :
1. un ac de pescuit f. ascutit;
2. o momeala buna;
3. un fir bun;
Restul de arsenal este facultativ (nici nu iau in considerare padurea de lansete, roaba cu divers echipament si bascula de nada ==> cam un tir de 20t/PESCAR)
!!! Atrag respectos atentia celor care ar vrea sa aibe barcute de nadire si plantare dar nu au cel putin 2000 ron ca exista solutia mult mai ieftina de 10 ori (cca 200 ron) a elicopterelor teleghidate si ve-ti avea satisfactia secolului XXI = NADIREA si PLANTAREA cu ELICOPTERUL. Unde nu mai pui ca poti sa faci si lansari cu el, bariera de 250m va fi un mizilic........totul depinde de acumulatori 1500mAh = 1000m sau 2400mAh = 2000 m( 2 Km ) .Va fi mai greu cu urmaritul plutei ( dezavantaj pentru Mach/Feeder ) dar polaroid va inveta lentilele tri sau chiar quatro polarizate si problema este rezolvata. Bat/lanseta cu fel de fel de actiuni/lungimi/forte este de domeniul trecutului : ai nevoie numai de masina cu care ti-ai adus gratarul( ca sa nu stai aplecat), carbunii si carnea de porc ca sa tragi 1 Km de fir de pescuit.
Ce conteaza in spatele batului :
1. sa fi om, nu animal (nu pescui in dusmanie)
2. experienta
In zilele noastre sunt 3 categorii mari de pescari :
- agrement
- profesionisti/competitie
- fomisti/braconieri - care din pacate sunt tot mai multi si sunt ajutati si de regimul de acum - pestele este o
sursa de baza de mancare si bani (vanzare)
si eu cred ca anul acesta este CRIZA, dar la anul va fi foamete MARE
Ce nu cred :
1. nu exista
CONCURSURI caritabile, pentru ca prin definitie concursul este o competitie cu invingator(i) si invins(i)
Va urez cit mai multe ROD POD-URI !