fishing and hunting
fishing and hunting
nu stie nimeni pe internet se poate uita la canalul tv de pescuit fishing end hunting daca stie cineva poate posteaza linkul multumesc
always think like a fish
- Qnyx
- Master Admin
Re: fishing and hunting
In curand speram sa emitem noi pe internet acest program tv; momentan suntem in discutii cu compania.
- IULIAN C
- carpZone team
Suuuper...!!!Eu il prind-am cablu de la RDS,dar sunt foarte multi care ar vrea sa-l aiba si nu reusesc!Sper sa se poata!Succes la tratative!Qnyx scrie:In curand speram sa emitem noi pe internet acest program tv; momentan suntem in discutii cu compania.
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
iulian,in Bucuresti merge prin cablu RDS/RCS????Sau ai Digi tv de la RDS...?
- IULIAN C
- carpZone team
Da,am pachetul Digi,dar pe receiver nu se prinde nu stiu ce HBO spun ei in contract ci doar F&H,unul din Mtv si inca un program...OXY666666 scrie:iulian,in Bucuresti merge prin cablu RDS/RCS????Sau ai Digi tv de la RDS...?
DAR....sa nu se faca confuzie....nu am antena ci pur si simplu cablu la care conectez receiverul....special pt F&H
- Madalin Dirla
- Veteran
Iuliane , si eu am la fel si nu il prind .................in ce cartier locuiesti??? Poate conteaza si asta?!
- IULIAN C
- carpZone team
La P-ta Valea Ialomitei(cart. Drumul Taberei) stau acum...pana acum 2 luni nu aveam ca stateam la Favorit si acolo e UpcMDI scrie:Iuliane , si eu am la fel si nu il prind .................in ce cartier locuiesti??? Poate conteaza si asta?!
- florentiniuga
- Master Admin
Esti abonat chiar la RCS sau la CZone care preia RCS-ul?IULIAN C scrie:La P-ta Valea Ialomitei(cart. Drumul Taberei) stau acum...pana acum 2 luni nu aveam ca stateam la Favorit si acolo e UpcMDI scrie:Iuliane , si eu am la fel si nu il prind .................in ce cartier locuiesti??? Poate conteaza si asta?!
- IULIAN C
- carpZone team
Am pachetul complet de la Rds-Rcs:internet+tel fix+mobil+cablu tv+receiver care zic ei ca e pt hbo si platesc ca atare,nu prind hbo,dar nu ma deranjeaza din moment ce am F&H !florentiniuga scrie:Esti abonat chiar la RCS sau la CZone care preia RCS-ul?IULIAN C scrie:La P-ta Valea Ialomitei(cart. Drumul Taberei) stau acum...pana acum 2 luni nu aveam ca stateam la Favorit si acolo e UpcMDI scrie:Iuliane , si eu am la fel si nu il prind .................in ce cartier locuiesti??? Poate conteaza si asta?!
- florentiniuga
- Master Admin
:twisted: Norocosule!
Are cineva o pila la Dumnezeu, sa-mi pun si eu DiGi ca sa pot retransmite F&H pe website-ul Info Pescar? La directorul RCS Buc. nu e suficient. Am cererea depusa din aprilie. :mrgreen:
Are cineva o pila la Dumnezeu, sa-mi pun si eu DiGi ca sa pot retransmite F&H pe website-ul Info Pescar? La directorul RCS Buc. nu e suficient. Am cererea depusa din aprilie. :mrgreen:
- Madalin Dirla
- Veteran
Si eu am acelasi "pachet" la ei si nu prind !!IULIAN C scrie:La P-ta Valea Ialomitei(cart. Drumul Taberei) stau acum...pana acum 2 luni nu aveam ca stateam la Favorit si acolo e UpcMDI scrie:Iuliane , si eu am la fel si nu il prind .................in ce cartier locuiesti??? Poate conteaza si asta?!
Norocosule,fir in drill!!
- cremine silvian
- membru activ
nici la rcs in berceni nu se prinde, am vrut sa pun digi dar cei de acolo au spus ca nu o sa-l prind pt. ca stau la etajul 2. ce sa fac ?
Te muti la 10... ...hai ca e tare asta ,cum adica ,se prind posturi in functie de etajul la care stai ? ...ce draq ,nu-ti poti pune antena mai sus ,daca e cazul ?cremine silvian scrie:nici la rcs in berceni nu se prinde, am vrut sa pun digi dar cei de acolo au spus ca nu o sa-l prind pt. ca stau la etajul 2. ce sa fac ?
- cremine silvian
- membru activ
ba da, cred ca pot sa o pun pe bloc. :roll:
- cremine silvian
- membru activ
asa au spus cei de la digi.