Emisiunea Infopescar din 06.09.08

orice idee este binevenita

Moderatori: Qnyx, gor965

cristian505ro
Veteran
Veteran

Emisiunea Infopescar din 06.09.08

Mesaj de cristian505ro » 10 Sep 2008, 23:29

Exceptional! Sincere felicitari pentru Florentin, George si Dan. Practic ati demonstrat ca : "Omul sfinteste locul" !
De 3 ori bravo!
Cristian Bebesel

george-alexandru
Veteran
Veteran

Re: Emisiunea Infopescar din 06.09.08

Mesaj de george-alexandru » 10 Sep 2008, 23:50

Multumim :wink: pt mine unu a fost cel mai tare concurs.
George Alexandru
Presedinte CS.Green Lake
Brand Manager-4Carp
mail - greenlaketeam@yahoo.com
Imagine

cristian505ro
Veteran
Veteran

Mesaj de cristian505ro » 10 Sep 2008, 23:55

george-alexandru scrie:Multumim :wink: pt mine unu a fost cel mai tare concurs.
Cred ca da! Oricum, dupa ciortaniada de la Doripesco, aici ati fost in elementul vostru!
Cristian Bebesel

vali003
site team
site team

Mesaj de vali003 » 11 Sep 2008, 00:02

Florentine , dupa cum am spus si in timpul concursului SPERANTA MOARE ULTIMA . :D

iulian petre
Veteran
Veteran

Mesaj de iulian petre » 11 Sep 2008, 11:53

am vazut emisiunea si vreau sa stiu de unde pot cumpara fir de 0,23--0,25 fluo.....cum ziceati voi ca aveti pe tamburi----- :D .(la tv vad fluo)...mai aveam unele intrebari dar astept raspuns la prima

--------------------------

nu uitati ca printre telespectatori mai sunt si "profesionisti" :D :D

george-alexandru
Veteran
Veteran

Mesaj de george-alexandru » 11 Sep 2008, 12:18

TRABUCCO S-FORCE LONG CAST.
George Alexandru
Presedinte CS.Green Lake
Brand Manager-4Carp
Imagine

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 11 Sep 2008, 13:07

SPECIMEN CARP
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

iulian petre
Veteran
Veteran

Mesaj de iulian petre » 11 Sep 2008, 15:47

MULTUMESC MULT... :D ..dar tot n-am inteles de care firma era ala de 0,23-0,25....fluo... :D ...25 pt, cteno si 23 pt crap... :D :D ...care aparea in emisiune....poate ma lamuriti ca vreau sa schimb firul si mi-a facut o impresie buna acel fir fluo ......

iulian petre
Veteran
Veteran

Mesaj de iulian petre » 11 Sep 2008, 17:06

cateva intrebari:
-de ce nu a-ti abordat o strategie de nadit buna de la inceput? (fund cu tocatura moarta)..trebuia sa va ganditi ca trebuie curatat locul cat mai repede..

-e adevarat ca GEORGE a vrut sa pleca acasa dupa 2 zile ca stia ca e gresit ce faceti si pana la urma nu a plecat ca a devenit el capitanul echipei si strategia de nadire,monturile,firele folosite ,ace...adica totul a fost luat de la ZERO...ce-a ce si s-a vazut :D :D ...eu doar am auzit GEORGICA nu a deschis gura ....! Poate-s zvonuri....daia vreau sa aflu adevarul...
-e adevarat ca EU am sunat si M-AM oferit sa va aduc nada de cteno...si nu voi pe mine cum a-ti afirmat la tv
?
----------------

SI intrebarea ce-a mai importanta pt. mine: CREDETI CA DACA NU VA ADUCEAM NADA PT CURATAREA LOCULUI SI MOMIREA CTENULUI MAI LUATI LOCUL 2??? :?:

------------------------------------

SUNT tare curios ce raspunsuri primesc si sper sa fie SINCERE si CORECTE.

----------------------------------------

PETRE IULIAN - cel care in loc de multumiri l-ati facut TRADATOR. :oops: :oops: ---

george-alexandru
Veteran
Veteran

Mesaj de george-alexandru » 11 Sep 2008, 18:39

iulian petre scrie:cateva intrebari:
-de ce nu a-ti abordat o strategie de nadit buna de la inceput? (fund cu tocatura moarta)..trebuia sa va ganditi ca trebuie curatat locul cat mai repede..

-e adevarat ca GEORGE a vrut sa pleca acasa dupa 2 zile ca stia ca e gresit ce faceti si pana la urma nu a plecat ca a devenit el capitanul echipei si strategia de nadire,monturile,firele folosite ,ace...adica totul a fost luat de la ZERO...ce-a ce si s-a vazut :D :D ...eu doar am auzit GEORGICA nu a deschis gura ....! Poate-s zvonuri....daia vreau sa aflu adevarul...
-e adevarat ca EU am sunat si M-AM oferit sa va aduc nada de cteno...si nu voi pe mine cum a-ti afirmat la tv
?
----------------

SI intrebarea ce-a mai importanta pt. mine: CREDETI CA DACA NU VA ADUCEAM NADA PT CURATAREA LOCULUI SI MOMIREA CTENULUI MAI LUATI LOCUL 2??? :?:

------------------------------------

SUNT tare curios ce raspunsuri primesc si sper sa fie SINCERE si CORECTE.

----------------------------------------

PETRE IULIAN - cel care in loc de multumiri l-ati facut TRADATOR. :oops: :oops: ---

Strategia a fost buna de la inceput cu foarte mici exceptii care pana la urma nu au contat deloc in economia concursului.indiferent de rezultatul final cred ca fiecare echipa isi asuma responsabilitatea pt rezultatul final indiferent care este acesta .

nici o secunda nu ma/m gandit sa plec acasa in timpul concursului ininte de fluierul final si de premiere indiferent de pozitia pe care am fi ocupato.
despre strateg sau capitan cum vrei sai spui nu cred ca mai trebuie sa spun ceva ca doar stii foarte bine culisele echipei.

este adevarat ca ma/i sunat si ma/i intrebat printre altele daca am nevoie de ceva si ti/am zis ce am nevoie.

si la ultima intrebare pot sa/ti spun ca daca nu ai fi venit tu pe balta ar fi venit altcineva care a venit cam 3 zile consecutiv prin standul nostru si ne/a mai adus una alta.

de la alte comentarii ma abtin pt ca fiecare om este unicat in felul lui si nu prea ne putem judeca unii pe altii.
George Alexandru
Presedinte CS.Green Lake
Brand Manager-4Carp
Imagine

george-alexandru
Veteran
Veteran

Mesaj de george-alexandru » 11 Sep 2008, 18:51

iulian petre scrie:MULTUMESC MULT... :D ..dar tot n-am inteles de care firma era ala de 0,23-0,25....fluo... :D ...25 pt, cteno si 23 pt crap... :D :D ...care aparea in emisiune....poate ma lamuriti ca vreau sa schimb firul si mi-a facut o impresie buna acel fir fluo ......

TRABUCCO S-FORCE LONG CAST.
George Alexandru
Presedinte CS.Green Lake
Brand Manager-4Carp
Imagine

Madalin Dirla
Veteran
Veteran

Mesaj de Madalin Dirla » 11 Sep 2008, 20:19

George cred ca si acum iti tremura mana de la drilurile cu dihanile alea!! Felicitari!! :)

iulian petre
Veteran
Veteran

Mesaj de iulian petre » 12 Sep 2008, 10:16

multumesc mult pt. rapunsuri....totusi nu de la tine vroiam sa aud.. :D :D ..!...daca urmaresti comentariul de la emisiune mai ateNT o sa-ti sara in "ochi" unele aspecte... :D :D

-
1. de ce trebuie firul subtire la cteno(am inteles)...dar de ce unul mai elastec pt nu a rupe la mal??.. INAINTASUL nu va ajuta?
2. AM folosit o VARGA moale pt cten...CE varga era ?
--------
3. firul dupa "ochiometrul" meu era cel putin de 0,30..ala fluo care l=am vazut mai bine la TV--oare cat era?

------------ :D :D ..........chiar vreau sa mai invat si eu ceva nou si de aia intreb?

vali003
site team
site team

Mesaj de vali003 » 12 Sep 2008, 15:16

las-o Iuliane , ce a fost , a fost , nu te mai crampona de niste chestii neesentiale , da-mi si mie nr. tau de telefon , trimite-mi un pm.

iulian petre
Veteran
Veteran

Mesaj de iulian petre » 14 Sep 2008, 14:46

vali003 scrie:las-o Iuliane , ce a fost , a fost , nu te mai crampona de niste chestii neesentiale , da-mi si mie nr. tau de telefon , trimite-mi un pm.
---------------------------

INFO pescar...intreb ca sa invat si eu lucruri si tehnici noi de pescuit.... :D :D ....pt mine chiar sunt tehnici noi de pescuit si raman uimit cand ascult mai cu atentie....... :D :D ...OMUL CAT TRAIESTE INVATA....NU ?...
SAlutari din ROMANIA !!...
----------------------------------------------

Scrie răspuns

Înapoi la “Sugestii, propuneri, intrebari legate de web-site si TV”