Emisiunea Infopescar de azi 26.07.2008

orice idee este binevenita

Moderatori: Qnyx, gor965

Scrie răspuns
cristian505ro
Veteran
Veteran

Emisiunea Infopescar de azi 26.07.2008

Mesaj de cristian505ro » 26 Iul 2008, 22:42

Draga Florentin,

Ma bucur ca v-am vazut pe (aproape) toti la lucru pe Moara Vlasiei 2. E o balta foarte buna, dar pentru incepatori ca mine, cred ca pentru voi Tancabesti, Sarulesti erau mai potrivite. Se pare ca nici vremea nu v-a ajutat, cred ca presiunea a fost in scadere. Mi-a placut drilul tau de final. Se pare ca nu au picat bucati mai mari de 6-7 kg. Dar, bine asta nu a fost decat partea I, tu in general ai surprize. Din cate stiu eu cel mai mare exemplar prins si declarat aici, a fost anul acesta in intervalul 10-15 iunie si cantarea 16,5 sau 17, 3 kg. Au fost ceva divergente la cantarire.
Oricum este si ramane o balta foarte buna pentru antrenament.
Cristian Bebesel

IULIAN C
carpZone team
carpZone team

Re: Emisiunea Infopescar de azi 26.07.2008

Mesaj de IULIAN C » 27 Iul 2008, 01:55

Salutare D-le Cristian,
Da aveti dreptate ca in intervalul 10-15 iunie,mai precis pe 13 s-a luat un crap la 17,380...dar am scurtat si rotunjit la 17,3.
Eu sunt "fericitul" si vad ca deocamdata,pe anul acesta detin recordul baltii M.V2, inca nu s-a reusit depasirea acestui record :lol:
Am pescuit si-n perioada concursului,prin amabilitatea lui Iulian Petre care mi-a asigurat transportul am reusit sa ajung acolo exact cat a durat concursul.
Nu am prins asa de mult peste cat castigatorul concursului,adica Iulian Petre,dar am prins foarte bine in aceasta perioada.
Toate cele bune...
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Imagine

cristian505ro
Veteran
Veteran

Re: Emisiunea Infopescar de azi 26.07.2008

Mesaj de cristian505ro » 27 Iul 2008, 09:09

IULIAN C scrie:Salutare D-le Cristian,
Da aveti dreptate ca in intervalul 10-15 iunie,mai precis pe 13 s-a luat un crap la 17,380...dar am scurtat si rotunjit la 17,3.
Eu sunt "fericitul" si vad ca deocamdata,pe anul acesta detin recordul baltii M.V2, inca nu s-a reusit depasirea acestui record :lol:
Am pescuit si-n perioada concursului,prin amabilitatea lui Iulian Petre care mi-a asigurat transportul am reusit sa ajung acolo exact cat a durat concursul.
Nu am prins asa de mult peste cat castigatorul concursului,adica Iulian Petre,dar am prins foarte bine in aceasta perioada.
Toate cele bune...

Felicitari si fir intins in continuare !
Cristian Bebesel

Scrie răspuns

Înapoi la “Sugestii, propuneri, intrebari legate de web-site si TV”