Domnule utilizator al site-ului InfoPescar.tv, daca nu a aparut pana acum un raspuns, asta nu inseamna ca am plecat in vacanta. De dat demisia, cu cea mai mare placere.....dar unde sa-mi dau demisia ? Revenind la subiect, acest link este intrucatva asemenator cu ceea ce doriti, asta ca nu cumva sa pierdeti timpul rasfoind printre postari, ca sa nu mai vorbim de faptul ca posturile noi au o icoana albastra in stanga.adi74 scrie:Domnule administrator de sistem, am sesizat si eu o problema .....vreun raspuns? mi-ai cerut detalii ti-am dat! problema persista, precum ai vazut , nu sunt singurul care am sesizat acest lucru. ce sa intelegem noi astia mai putin privilegiati? ca se lucreaza? ca esti depasit de situatie? ca esti in vacanta? ti-ai dat demisia, ti-o dai? chiar este enervant sa rasfoiesc printre zeci de postari.......un upgrade este de fapt un pas inapoi? pai daca e asa era mai buna cealalta versiune. pacat ...
In alta ordine de idei, daca observati, exista doar 2 persoane care s-au plans de acest lucru: dumneavoastra -"adi74" - si utlizatorul "stefan muraru" din 8000+ de utilizatori. Fiindca parerea dvs conteaza pentru mine, voi persevera in continuare in rezolvarea acestui impediment si va voi anunta de indata ce situatia va va fi favorabila.
P.S. Ma scuzati dar nu pot sa nu observ:
Domnule ..... mi-ai cerut .... ti-am dat....ai vazut .... ca esti ... ca esti in... ti-ai dat... ti-o dai ...
Trebuie sa va hotarati: ori "domnule", ori "tu" ! (tratati aceasta mica observatie in spirit de gluma).