carp competition
carp competition
D-le Iuga, sunt un impatimit pescar de crap si stationar si un fan al emisiunii d-voastre, pescuiesc in special pe lacurile din jud, Timis fiind de loc din Timisoara, si foarte rar in ape curgatoare, in principiu pescuiesc la crap dar merge si un mach la caras. platica si alte ciprinide, deoarece lacurile de la AJVPS Timis sunt cam sarace in crap, iar lacurile particulare, sunt furajate, asa ca mai pierd vremea si la mach, oricum pot sa zic ca stiu cate ceva despre crap din teoriile de pe net gen(State of the Art Underwater) de la Korda, dar nu am unde sa pun in practica. Am doua intrebari pt. d-voastra:1) exista un prog competitional org. de particulari nu de AJVPS-uri, gen cupa Lucian Giusca, etc., cu taxa relativ mai mica la care sa avem sansa sa castigam ustensile si alte produse chiar si pt simpla participare( stiu ca sunt unii organizatori de competitii care vor sa-si promoveze produsele si org. comcursuri la care se dau astfel de premii)?, si 2) Cand o sa colaborati cu un pescar de stationar, care sa prezinte unele trucuri, monturi, combinatii de nade, si eventual cu ce scule sa pescuim la stationar, chiar si un calendar competitional? Banuiesc ca sunt destui pescari de competitie care odata pe sapt. vor sa prezinte lucrurile astea fara pretentii foarte mari, eu zic ca 10 min in emisiune ar fii destul pt a initia tinerii pescari si nu numai sa incerce un crap si la mach cu fir de 14-16. Evident un crapalau de 20 de kile la grund nu se compara cu unul de 2-3 kile la rubesian , dar amandoua sunt extrem de placute.....Cu speranta ca nu am fost plictisitor sau ambiguu, astept un raspuns de la d-voastra. Multumesc
- florentiniuga
- Master Admin
Re: carp competition
Prea multe probleme de-odata si pe capul unui singur om. Concursuri mai sunt. Cautati in topicul competitiilor dar vor mai aparea si pe parcurs. Inca nu a inceput sezonul. La stationar nu ma pricep si nu am nici timp suficient sa-mi divizez munca. Nu uitati ca particip si la concursuri.