Ok!Merci mult. Eu plec sambata noapte la un pescuit de o saptamana in afara tarii ,dar dupa aceea putem povesti ca ...iarna e lunga!vampyru_a1 scrie:putem sa ne auzim pe mess : vampyru_a1 sau la tel 0743945113\
cand vrei tu !
Recensamant pentru spinning-ari !
Re: Recensamant pentru spinning-ari !
- coool_marius
- senior
Salutare tuturor ,
Desi nu am truse cu cateva sute de jig`uri sau zeci de voblere , asa cum s-ar lauda un spinn`er autentic ,
pot spune ca in ultimul an m-am axat f tare pe acest stil de pescuit . Incepand de la scrumbie , pana la stiuca , salau , biban , clean , prin toate am trecut anul asta , cu rezultate frumusele ( pentru mine ) .
Faptul ca baltile sunt din ce in ce mai slabe in zona Severinului si Dunarea nu prea mai ofera crapii de alta data , m-a facut sa trec spre acest stil , desi cu ceva vreme in urma mi se parea si mie destul de ciudat . Faptul ca in ultimele 6 luni am investit undeva la 2000 ron in bete , fire , molinete si tot felul de artificiale , cred ca ma poate aduce in randurile spinneri`lor .
Daca cineva doreste info legate de spinning din zona DrTrSeverin , as putea sa ajut cu info cat de cat proaspete .
Numai Bine .
Desi nu am truse cu cateva sute de jig`uri sau zeci de voblere , asa cum s-ar lauda un spinn`er autentic ,
pot spune ca in ultimul an m-am axat f tare pe acest stil de pescuit . Incepand de la scrumbie , pana la stiuca , salau , biban , clean , prin toate am trecut anul asta , cu rezultate frumusele ( pentru mine ) .
Faptul ca baltile sunt din ce in ce mai slabe in zona Severinului si Dunarea nu prea mai ofera crapii de alta data , m-a facut sa trec spre acest stil , desi cu ceva vreme in urma mi se parea si mie destul de ciudat . Faptul ca in ultimele 6 luni am investit undeva la 2000 ron in bete , fire , molinete si tot felul de artificiale , cred ca ma poate aduce in randurile spinneri`lor .
Daca cineva doreste info legate de spinning din zona DrTrSeverin , as putea sa ajut cu info cat de cat proaspete .
Numai Bine .
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
@ coool_marius
...salutam prezenta ta aici
GO FOR SPINNING ! ! !
- coool_marius
- senior
old_radu scrie:@ coool_marius
Pentru spinn`erii din zona Severin - vineri , sambata ... s-a prins salau intr-un mod impresionant pe Dunare , in zona Dubova , din barca , la twistere . A tras ca turbatu , la aproape orice culori . Au fost persoane care au luat si 40 kg .
Acelasi salau a inceput sa manance seara , intre orele 20.....21.30 , in zona anvelope-laminor. Cautat la 2..3 m de mal, cu twistere de culori f stridente , sau voblere se prind si 10 bucati pe ora ( 1,5 kg cel mai mare ) .
In aceeasi zona, peste zi ,sare avatul intr-una . Duminica am luat 2 buc la vreo 2 kg bucata , pe oscilanta , la cativa m de mal . Animalele de 7..8 kg sar si alea , dar la dist de peste 50 m de mal. Am incercat pe pilker de 45g cu textil de 0,12 dar nu a intrat niciunul . Se mai da sila crap in zona, cand e apa scazuta , insa rezultatelenu sunt f satisfacatoare .
Undeva langa un vapor pe langa iarba am reusit si am scapat si vreo 2 stiuci destul de frumusele .
La Gura Vaii , inspatele motelului , se prind bucati frumoase de biban - fie pe echipament UL cu voblere sil iguri mici , fie la fund la pestisor viu - moioaga ( un fel de pui de mreana ) .
Asa ca ... doritorii .. go 4 spin .
Astept noutati si de pe la alti pescari de Dunare ,din zona .
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
- coool_marius
- senior
coool_marius scrie:old_radu scrie:@ coool_marius
Pentru spinn`erii din zona Severin - vineri , sambata ... s-a prins salau intr-un mod impresionant pe Dunare , in zona Dubova , din barca , la twistere . A tras ca turbatu , la aproape orice culori . Au fost persoane care au luat si 40 kg .
Acelasi salau a inceput sa manance seara , intre orele 20.....21.30 , in zona anvelope-laminor. Cautat la 2..3 m de mal, cu twistere de culori f stridente , sau voblere se prind si 10 bucati pe ora ( 1,5 kg cel mai mare ) .
In aceeasi zona, peste zi ,sare avatul intr-una . Duminica am luat 2 buc la vreo 2 kg bucata , pe oscilanta , la cativa m de mal . Animalele de 7..8 kg sar si alea , dar la dist de peste 50 m de mal. Am incercat pe pilker de 45g cu textil de 0,12 dar nu a intrat niciunul . Se mai da sila crap in zona, cand e apa scazuta , insa rezultatele nu sunt f satisfacatoare .
Undeva langa un vapor pe langa iarba am reusit si am scapat si vreo 2 stiuci destul de frumusele .
La Gura Vaii , inspatele motelului , se prind bucati frumoase de biban - fie pe echipament UL cu voblere si liguri mici , fie la fund la pestisor viu - moioaga ( un fel de pui de mreana ) .
Asa ca ... doritorii .. go 4 spin .
Astept noutati si de pe la alti pescari de Dunare ,din zona .
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
Salut baietzi.Bine v-am gasit si sa povestim numai de bine.
@ elias...bun venit !
...poate reusim sa "miscam" cate ceva la capitolul spinn , ca e mare "plictiseala"...
...poate reusim sa "miscam" cate ceva la capitolul spinn , ca e mare "plictiseala"...
GO FOR SPINNING ! ! !
- coool_marius
- senior
old_radu scrie:@ elias...bun venit !
O foto frumoasa , de acum cateva zile , de la o partida de clean , pe un rau de multe de langa DrTrSeverin ...
Batz : ET Spin Blade 0-10 g , molineta Shimano catana 1000 FA , Fir monofilament 0,12 mm , lingurite rotative Mapps - marimea 00 ; 0 , cu ancore de 16 ( schimbate de mine ) .
Am prins 94 de cleni , unul mai frumos ca altul , in vreo 3..4 ore insa niciunul trecut de 500 g ( nici nu am vazut exemplare mai mari ) .
Duminica merg la o partida de stiuca pe o balta de aici , de unde sper sa ma intorc cu rezultate considerabile , data fiind densitatea stiucii de acolo .
Numai bine .
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
+ 1 spinningar...
unii ne stim de pe "rapitori"
Mi se pare normal... Bun venit si ...aici!haiduc scrie:+ 1 spinningar...
Asa ca asa! Maine =tentativa de a prinde stiuca pe Tarnava!Sport greu ,dar nu imposibil ...Sper.old_radu scrie:@ elias...bun venit !
Ps: le sparg!
astazi... canci
apa in scadere, limpede limpede... nici macar o incercare. si-am dat cu de toate.
nici baietii "stationari" n-au avut decat vreo 2-3 obleti.
apa in scadere, limpede limpede... nici macar o incercare. si-am dat cu de toate.
- coool_marius
- senior
haiduc scrie:astazi... canci
Am fost si eu ieri la stiuca , pe niste balti din zona , balti foarte bogate in stiuca .
Rezultatul ... o marlita de nici un kil .... dupa zeci de linguri , voblere , shaduri , twistere incercate si sute de lansari.
Niste baieti din Craiova au luat vreo 3 bucati ... si alea cine stie cum .
De ce ? Doamna e la "ciclu" ...daca pot spune asa .... e bolnava fratilor ... isi schimba dintii , asa ca foarte slaba activitate arata .. nu mananca nimic ... insa in maxim 1..2 sapt dupa ce-si revine din perioada asta .. nu vreau sa-mi imaginez cat va fi de activa si va ataca orice misca .
Sanatate tuturor .
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
Domne' ...eu le-am spart! Asa de tare ca s-au scufundat ,au ramas in apa care va sa zica si eu nu le-am (mai) gasit...
- coool_marius
- senior
Nu mai scrie nimeni ... nimic pe aici ?
Hai baieti , cu info ...
Sa incep eu ... in zona Severinului , la Dunare , a inceput sa manance salaul .. s-a tulburat apa , si in zonele cu adancimi mari si eventual acumulari de pietre , se prinde binisor ...
O intrebare ... Din experienta voastra , in aceasta perioada ... si in cea care urmeaza..2..3 saptamani .. la ce mananca stiuca mai bine pe balti ? Artificiale sau carasei vii ?
Hai baieti , cu info ...
Sa incep eu ... in zona Severinului , la Dunare , a inceput sa manance salaul .. s-a tulburat apa , si in zonele cu adancimi mari si eventual acumulari de pietre , se prinde binisor ...
O intrebare ... Din experienta voastra , in aceasta perioada ... si in cea care urmeaza..2..3 saptamani .. la ce mananca stiuca mai bine pe balti ? Artificiale sau carasei vii ?
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin