...oricum , in evidentele mele , figurai ca si "spinning-ar"...
![wink ;)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/3.gif)
Eu de doua saptamani m-am apucat si de flyfishing si asa pentru nceput de drum am lasat exact 500 de lei la magazin! Aproape 50 de lei am lasat pe muste, din care mai am vre-o 5! Acesta era rationamentul meu cu "putin mai costisitor"! Spre diferenta de spinning unde am pescuit ani buni cu o lanseta de 25 de lei si o mulineta cam la acelasi pret ... flyfishingul cere o investitie ceva mai mare la inceput!zamfi scrie:Corect!Cu mentiunea ca si spinningul este totusi foarte scump...Parerea mea , de pescar care pescuiesc in general pe Mures, o apa a naibii de hrapareata cu artificialele!L-as plasa pe acelasi loc cu flyfishingul care este totusi putin mai costisitor si mai complicat!
E drept...Eu dau 50 lei pe un vobler...Aproape 50 de lei am lasat pe muste, din care mai am vre-o 5
Cauta si la alte magazine! Ala de unde ti le iei tu e muuuuult prea scump!zamfi scrie:E drept...Eu dau 50 lei pe un vobler...Aproape 50 de lei am lasat pe muste, din care mai am vre-o 5
Puteai si tu sa scrii cu modestie in dreptul fiecarei poze FOTO: craparulsefbobo250969 scrie:si o poza