schimb cu mulinete
Moderatori: mini_mic, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
schimb cu mulinete
Schimb o lada frigorifica termoelectrica cu volum de 28L noua cu muliete.NU are nici o iesire din casa,fiind ideala pentru pescuit,picnic .Alimentare 12V sau 220V,putere racire55-75W,putere incalzire 45-65W,compartiment separat pet 2L.Ma intereseaza 5 mulinete incepator dar nu acele modele din plastic sau ceva de genul asta.Poze reale:
- robertpescar
- senior
Re: schimb cu mulinete
ce marca este?ai garantie la ea?vreau sa stiu cat a costat pentru a-ti putea face o oferta corecta!vrei musai 5 mulinete?poate ajungem la o intelegere....am un magazin cu articole de pescuit,asa ca ai de unde alege!
BUNA SEARA!AVETI MP.STIMA.
ANUNT VALABIL!
Anunt Valabil. ma intereseaza 4-5 mulinete de incepator gen cool angel,tokusima, chinezarii tip dragonul 7 sau niro!
nu are nimeni 4-5 mulinete ieftine? atunci o oferta de pret? sambata trag o fuga in dragonul 7 si nu va mai fi de actualitate,o sa incep sa o folosesc
am rezolvat problema deci va multumesc de gazduire si va rog a se inchide ! FIR INTINS pe 2012 !