CU RUSINE
Moderatori: mini_mic, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- terica1980
- utilizator
Re: CU RUSINE
multumesc mult domnule bebe2011 si astept telefonul dumneavoastra
- Alexandru Mihai
- Veteran
Sa sti ca nu te-am uitat, joi dimineata ne vedem, vorbim la telefon.
- terica1980
- utilizator
multumesc domnule mihai o sa astept telefonul dumneavoastra
Buna seara, am pentru dumneavoastra urmatoarele mulinete daca va intereseaza:
https://profiles.google.com/11551500845 ... np=1&hl=ro
Cu stima,
George Elena
https://profiles.google.com/11551500845 ... np=1&hl=ro
Cu stima,
George Elena
COST 404, 4 RULMENTI
CORMORAN COOD,5 RULMENTI
COBRA CB240, 2 RULMENTI
SUNT FOARTE BUNE, foarte putin folosite
Astept datele dumnavoastra unde sa le trimit!
CORMORAN COOD,5 RULMENTI
COBRA CB240, 2 RULMENTI
SUNT FOARTE BUNE, foarte putin folosite
Astept datele dumnavoastra unde sa le trimit!
Astazi au plecat cele 3 mulinete catre domnul TARAIPAN ION, sa le stapaneasca sanatos si cat mai multe capturi!
Nu pot sa cred cea ce am citit, niste gesturi de la oameni catre oameni. Va spun sincer am citit si mi-au dat lacrimile .
Promit sa ma uit prin magazie si sigur voi gasii si eu cite ceva pentru acest confrate .
Felicit si le urez numai si numai sanatate si spor tuturor celor care au ajutat acest om.
Adevarati oameni de omenie
Promit sa ma uit prin magazie si sigur voi gasii si eu cite ceva pentru acest confrate .
Felicit si le urez numai si numai sanatate si spor tuturor celor care au ajutat acest om.
Adevarati oameni de omenie
Exista lucruri mai bune decit pescuitul, altele mai rele decit pescuitul .Dar nimic nu se compara cu pescuitul.
- terica1980
- utilizator
Multumesc din suflet domnului MIHAI ALEXANDRU pentru acest rodpod minunat , pe care mi la facut cadou astazi, inainte de a intrat in conncursul de la corbu 2, sa ii dea domnul multa sanatate si sa castige acest concurs.
Tot astazi am primit si de la doamna ELENA GEORGE 3 mulinete frumoase, sa ii dea si dansei dumnezeu sanatate si bucurie in viata.
Acum nu mai imi ramane decat sa fac rost de 3 lansete si sunt gata de pescuit.Multumesc inca odata tuturor celor care au raspuns mesajului meu.
Tot astazi am primit si de la doamna ELENA GEORGE 3 mulinete frumoase, sa ii dea si dansei dumnezeu sanatate si bucurie in viata.
Acum nu mai imi ramane decat sa fac rost de 3 lansete si sunt gata de pescuit.Multumesc inca odata tuturor celor care au raspuns mesajului meu.
- Alexandru Mihai
- Veteran
Carp Zone se tine de cuvant...am ajuns si la Murfatlar....rod-pod, senzori, swingere, carlige, plumbi...fir intins iti doresc.
ps: multumesc pentru incurajari si informatiile furnizate.
ps: multumesc pentru incurajari si informatiile furnizate.
Terica,frate,te-am sunat si vad ca nu raspunzi.Vezi ca ti-am trimis un mesaj,cu nr. de Turcia.
terica cred ca este la pescuit acuma toata ziua sa testeze betele si mulinetele!:)
- terica1980
- utilizator
nu sunt la pescuit ca inca nu am facut rost de bete poate in curand
- sece4u20
- senior
daca mai are cineva accesorii de dat ( plumbi, momitoare, carlige si ce mai trebuie la crap chiar si cateva bile de boiles) as dori si eu cateva, strictul necesar. va multumesc si o zi buna tuturor
- al crapone
- senior
Salutare,
Pai daca n-are baiatul lansete, sa-i facem rost de doua.
Terica, ai de la mine doua lansete Mitchell Universe de 3,90 m si 3 lbs in stare foarte buna.
Problema e sa gasesti pe cineva care sa le ia de la Bucuresti si sa ti le aduca.
Poate vreunul dintre pescarii care citesc acest topic si are drum spre Constanta...
In cazul in care poate face cineva acest serviciu, iata numarul de contact: 0724 417141 - Catalin Toader.
Toate cele bune!
Pai daca n-are baiatul lansete, sa-i facem rost de doua.
Terica, ai de la mine doua lansete Mitchell Universe de 3,90 m si 3 lbs in stare foarte buna.
Problema e sa gasesti pe cineva care sa le ia de la Bucuresti si sa ti le aduca.
Poate vreunul dintre pescarii care citesc acest topic si are drum spre Constanta...
In cazul in care poate face cineva acest serviciu, iata numarul de contact: 0724 417141 - Catalin Toader.
Toate cele bune!