Aho Aho!

Moderatori: mini_mic, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
carpone2012
junior
junior

Aho Aho!

Mesaj de carpone2012 » 28 Apr 2012, 14:17

Da...m-am gandit sa va colind:)
Citesc si eu de ceva vreme forumul de pe acest site, dar niciodata nu m-am gandit sa imi creez un cont. Sunt pasionat de pescuitul la crap de aproximativ 1 an:) Am inceput, probabil ca orice pescar cu pescuitul la fixa, caras, biban,rosioara, babusca, si la fel, ca orice pescar am evoluat si am crescut in pretentii. Pacat ca pe vremea in care imi puteam permite, nu am avut aceasta pasiune, acest microb, sigur mi-as fi achizitionat tot ce imi trebuie.Din pacate, dupa cum stiti ce se intampla prin Ro cu locurile de munca, situatia s-a inrautatit. Nu sunt aici sa ma plang, nu am sa detaliez, dar similar postului cu titlul `CU RUSINE`, m-am gandit destul inainte sa ingros obrazul si sa postez acest mesaj. Si asta pt ca am fost placut surprins sa observ ca exista o anumita conexiune intre pescari, si un altruism care scoate in evidenta calitati si valori prin aceasta frumoasa pasiune-pescuitul la crap. Ca sa nu mai lungesc vorba, fara cuvinte pompoase si texte laborioase, sunt aici pentru DONATII. Da domnilor, daca aveti prin garderoba pescareasca ceva ce nu va mai trebuieste, faceti un bine si anuntati-ma.:) Va multumesc anticipat, si promit ca am sa postez frecvent si am sa pun poze si noi relatari cu toate iesirile pe balta.
Cu toata stima, FIR INTINS !
Pescarul...
Este persoana-aceea care,
Din Valea Seacă-n Machu Picchu,
De-ar fi să-i zici c-a prins un viciu,
Ţi-ar arăta..."atât de mare!!!" :)

Scrie răspuns

Înapoi la “Schimburi, Donatii”