Reteta Fructe de Mare
Moderator: vali003
Reteta Fructe de Mare
Am fost acu o luna la mare, am mancat pe o terasa midii prinse din marea neagra, intentionez sa cumpar ceva midii si fructe de mare proaspete, are cineva o reteta reusita? poate imi recomanda-ti cum sa le pregatesc. Multumesc
Pasionat de pescuit la rapitor, imi plac jocuri cu camioane online.
Re: Reteta Fructe de Mare
Mare grija cind cumperi midii ,sa fie proaspete .antoni scrie:Am fost acu o luna la mare, am mancat pe o terasa midii prinse din marea neagra, intentionez sa cumpar ceva midii si fructe de mare proaspete, are cineva o reteta reusita? poate imi recomanda-ti cum sa le pregatesc. Multumesc
O reteta simpla , la 2 kg. de midii ,doua cepe medii ,6-7 cateii de usturoi ,o legatura de patrunjel ,un pahar mare de vin alb ,o lingura de mustar de Dijon . Pui intr-o oala mare ,4-5 linguri de ulei de masline ,adaugi ceapa si usturoiul taiate marunt ,le sotezi pina incep sa aiba o culoare aurie ,adaugi midiile si vinul ,ceva sare ,piper si mustarul ,amesteci bine ,pui capacul si le lasi sa fiarba 4-5 min. Opresti focul ,adaugi patrunjelul si pofta buna .Eu asa , cite o data pun si un pahar mic de smintina si citeva picaturi de tabasco .
-
- VIP+++
bai Vegeta mai gatim si noi ceva ? anu asta !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Mai stai putin a dea coltul ierbii, sa iasa papadia, stirul, ca ghioceii nu prea merge
Gogule.... mi-a luat un an sa vad postarea ta, mea culpa,sper sa-mi ia mai putin pina la prima gatealagogu steriade scrie:bai Vegeta mai gatim si noi ceva ? anu asta !