Preparate in obiectiv
Moderator: vali003
Preparate in obiectiv
Va propun nu nou topic , poze de preparate culinare executate de voi . Postati pozele insotite de o prezentare sumara a preparatului , nu este nevoie si de reteta .
Haideti sa incep eu cu doua preparate .
RULOU DE AVOCADO CU SOMON TARTARE
Haideti sa incep eu cu doua preparate .
RULOU DE AVOCADO CU SOMON TARTARE
Re: Preparate in obiectiv
Si continuam .. TON ROTI CU SOS SATAY SI SPAGHETE DE DOVLECEI INSOTITE DE SPARANGHEL ALB
- florentiniuga
- Master Admin
Vali, cum sa punem langa astea un caras prajit cu malai sau 5 obleti cu ochii scosi de o scobitoare?
Florentine ... ai sa ramii uimit cum se poate prezenta si un caras prajit , pacat , nu avem caras pe aici , ce mi-e dor de o saramura de caras .
Eu am sa continui sa postez poze de preparate , dar rog si ceilalti utilizatori sa puna ceva preparate , si o ciorba de peste pozata direct in ceaun pe pirostrie arata super , utilizati imaginatia
Eu am sa continui sa postez poze de preparate , dar rog si ceilalti utilizatori sa puna ceva preparate , si o ciorba de peste pozata direct in ceaun pe pirostrie arata super , utilizati imaginatia
- Butaru Gabriel
- Veteran
Gata si ciorbita dl.Vali,pofta buna!vali003 scrie:Florentine ... ai sa ramii uimit cum se poate prezenta si un caras prajit , pacat , nu avem caras pe aici , ce mi-e dor de o saramura de caras .
Mmmmm , parca ii si simt mirosul , asa cu mult leustean , super .
Eu revin cu ale mele - Piept de vita la gratar cu legume de sezon Si sa nu ne cada greu , file de Bass cu reductie de otet balsamic si legume la gratar
Eu revin cu ale mele - Piept de vita la gratar cu legume de sezon Si sa nu ne cada greu , file de Bass cu reductie de otet balsamic si legume la gratar
- Butaru Gabriel
- Veteran
Cica magar la magar trage, dar de aceasta data magarul a tras la disc si chiar a ajuns pe el
Ultima oară modificat 22 Sep 2009, 10:25 de către Butaru Gabriel, modificat de 4 ori în total.
-
- VIP+++
si ciorba ...sufletu ...mama ,Baftosule sa moara Bibescu da la cotroceni ,tia iesit avataru dan tablou si i sa lungit ochii dupa ciorba aia ... .ia uite ,a salivat pana ia crescut dintii ca la castor ..Multa Bafta scrie:Ciorba de peste.
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
- Butaru Gabriel
- Veteran
Nu Gogule ala din avatar trage cu ochiul la magareata,nu cred ca mai las poza ca ala sare dacolo si ramane rama goala
un oblete cu cartofi la disc direct pe malul dunarii
Asta e..pamant oltenesc(Nedeia sau Cetate)...Mergea si-o bere in peisaj....cosmake scrie:un oblete cu cartofi la disc direct pe malul dunarii
Zaval. Berea a fost J&B cu care a facut cinste stefan florin
Fratilor ....mmmmm , salivez , plus dorul de meleagurile de la noi , cine dracu ma pus sa deschid asa un topic ?????
Pentru cei interesati in arta culinara , urmariti urmatorul link , este abia deschis , dar vor urma multe surprize.
http:/www.funnycooking.com
http:/www.funnycooking.com