Buna ziua ! As dori sa imi schimb numele contului ("m33hay" sa il modific in numele meu ) ! Daca stiti cum pot reusi acest lucru v.as fi foarte recunoscator !
Va multmumesc !
Intrebare nume cont !
- Adam Mihai
- membru activ
Intrebare nume cont !
!!! F!R !NT!NS !!!
Re: Intrebare nume cont !
Contacteaza un admin pe privat ca numai ei pot face asta.
- florentiniuga
- Master Admin
Si eu ti-as fi la fel de recunoscator daca te-ai boteza. Ce nume doresti sau il lasi pe nashu sa aleaga?m33hay scrie:Buna ziua ! As dori sa imi schimb numele contului ("m33hay" sa il modific in numele meu ) ! Daca stiti cum pot reusi acest lucru v.as fi foarte recunoscator !
Va multmumesc !
- Adam Mihai
- membru activ
Buna ziua domnule Iuga ! New name : Adam Mihai .... Numele meu adevaratflorentiniuga scrie:Si eu ti-as fi la fel de recunoscator daca te-ai boteza. Ce nume doresti sau il lasi pe nashu sa aleaga?m33hay scrie:Buna ziua ! As dori sa imi schimb numele contului ("m33hay" sa il modific in numele meu ) ! Daca stiti cum pot reusi acest lucru v.as fi foarte recunoscator !
Va multmumesc !
UPDATE : Tin sa va multumesc foarte mult pentru sprijinul acordat domnule Iuga !
!!! F!R !NT!NS !!!
- florentiniuga
- Master Admin
De data asta mi-a luat-o inainte George (gor965).Adam Mihai scrie:UPDATE : Tin sa va multumesc foarte mult pentru sprijinul acordat domnule Iuga !
E criza...va pandesc pe la colturi ...si va iau painea de la gura !florentiniuga scrie: De data asta mi-a luat-o inainte George (gor965).