TOPIC STEAUA (interzis copiilor sub 14 ani)
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- Ionut_pescar
- senior
Re: TOPIC STEAUA
Ce as interveni si eu dar numai Madalin are voie in topicul asta!
CS CARP ZONE
Neguleasa Ionut Petrut
Neguleasa Ionut Petrut
Ai dreptate, nu s-a terminat, pt ca nici nu a inceput !bosfor scrie:STEAUA BUCURESTI,CLUBUL NOSTRU DRAG,CE MULT TE IUBIM!LA BINE,LA RAU,STEAUA E CLUBUL MEU,TOT,MEREU!
E DOAR O INFRANGERE!RAZBOIUL NU S-A TERMINAT!
Stai cuminte Ionute !Ionut_pescar scrie:Ce as interveni si eu dar numai Madalin are voie in topicul asta!
- Ionut_pescar
- senior
stau stau!Costi P scrie:Stai cuminte Ionute !Ionut_pescar scrie:Ce as interveni si eu dar numai Madalin are voie in topicul asta!
CS CARP ZONE
Neguleasa Ionut Petrut
Neguleasa Ionut Petrut
- Madalin Dirla
- Veteran
Zau ca sunteti penibili!!!!...............va manipuleaza jiji cum vrea el are telecomanda :))deci ,razboinicilor care sunteti razboinici
imi cer scuze daca ma repet
FORTZA STEAUA FORTZA STEAUA FORTZA STEAUAconirdr scrie:pentru cei mai "sensibili" rog a nu viziona
http://www.youtube.com/watch?v=KKl2zBdd ... re=related
Off-topic: E a 3-a oara, dar sa nu uitam ca Lacatus e una din marile glorii ale clubului.Costi P scrie:Felicitari ca tii steagul sus, dar parca unii dintre noi sunt batuti in cap...cum draq sa-i mai strigi numele lui Lacatus dupa atatea mizerii care le face....cum draq sa mai tii capul sus cand stai capra la jiji de doua ori : DEMISIA !LARY scrie: Da tot cu steaua tin, pina la moarte, cu steaua pina la moarte, pina la moarte stelist pina departe.
Vine meciu cu dinamo si vorbim, ai rupem pe caini
In alta ordine de idei, sunt stelist, nu va-nteleg cum multi dintre voi va mai ganditi la titlu, la renasterea acestei echipe, va mai puneti sperante in ea fara a vedea marele rau care se afla in loja?!
Banii, interesele, gloria...pot oricand schimba istoria.
Pai hai sa ne hranim cu glorii si cu amintiri......e varza ca antrenor si el si Hagi. Nu inseamna ca daca au fost fotbalisti foarte buni stiu sa si antreneze. DEMISIA !Stef scrie:Off-topic: E a 3-a oara, dar sa nu uitam ca Lacatus e una din marile glorii ale clubului.Costi P scrie:Felicitari ca tii steagul sus, dar parca unii dintre noi sunt batuti in cap...cum draq sa-i mai strigi numele lui Lacatus dupa atatea mizerii care le face....cum draq sa mai tii capul sus cand stai capra la jiji de doua ori : DEMISIA !LARY scrie: Da tot cu steaua tin, pina la moarte, cu steaua pina la moarte, pina la moarte stelist pina departe.
Vine meciu cu dinamo si vorbim, ai rupem pe caini
In alta ordine de idei, sunt stelist, nu va-nteleg cum multi dintre voi va mai ganditi la titlu, la renasterea acestei echipe, va mai puneti sperante in ea fara a vedea marele rau care se afla in loja?!
Oricum doar asta ne-a mai ramas... n-o sa mai existe performante cat timp ciobanul e la echipa.Costi P scrie:
Pai hai sa ne hranim cu glorii si cu amintiri......
Banii, interesele, gloria...pot oricand schimba istoria.
EXCLUSIV! Lacatus si-a dat demisia de la Steaua!
Pharaoane tu cu cine tii ?pharaoh scrie:Si-uite asa ati mai terfelit un mare stelist.
- iulian petre
- Veteran
Eu sunt stelist dar in ultima vreme nu am mai zis la nimeni ...
Si eu sunt dinamovist dar atata timp cat aveti un cioban in frunte tin cu becali(am scris intentionat cu b mic)
Sa fii sanatos....vezi ca sunt topicuri mult mai interesante pentru tine...decat acesta.mausse26 scrie:Si eu sunt dinamovist dar atata timp cat aveti un cioban in frunte tin cu becali(am scris intentionat cu b mic)
Multumesc !