Talk- show Infopescar TV
Moderator: Qnyx
- Victor Hodorog
- senior
Talk- show Infopescar TV
Infopescar TV anunta inceperea stagiunii de Talk-Show-uri (de iarna ), in cel mai scurt timp posibil.
Primul subiect abordat va fi "Campionatul National de pescuit la crap - incotro?"
Vom dezbate impreuna cu presedintii/reprezentantii cluburilor implicate in Campionatul National 2010, reprezentanti ai AGVPS, Liga Romana de Crap cat si alti pescari marcanti ai Romaniei, problemele aparute in cadrul CN 2010 si incercam sa aflam ce-si doresc pescarii pentru 2011.
Pana atunci asteptam aici si sugestiile voastre privind alte subiecte interesante de abordat.
Vom reveni cu data si locatia exacta a desfasurarii acestui prim talk-show.
Primul subiect abordat va fi "Campionatul National de pescuit la crap - incotro?"
Vom dezbate impreuna cu presedintii/reprezentantii cluburilor implicate in Campionatul National 2010, reprezentanti ai AGVPS, Liga Romana de Crap cat si alti pescari marcanti ai Romaniei, problemele aparute in cadrul CN 2010 si incercam sa aflam ce-si doresc pescarii pentru 2011.
Pana atunci asteptam aici si sugestiile voastre privind alte subiecte interesante de abordat.
Re: Talk- show Infopescar TV
Vine-vine primavara,Victor Hodorog scrie:Infopescar TV anunta inceperea stagiunii de Talk-Show-uri (de iarna ), in cel mai scurt timp posibil.
Se asterne-n toata tara...
Talk show-uri pe campii
Unde le-ati vazut, copii?
Amsterdamer scrie:
Vine-vine primavara,
Talk show-uri pe campii
La radio. doar auzit, nu si vazut
- florentiniuga
- Master Admin
Plictiseala mare printre supusii lui tante Beatrix.Amsterdamer scrie: Vine-vine primavara,
Talk show-uri pe campii
E adevarat ca la doua Amstel se da un joint gratuit? (retorica...)
PS E mai buna samanta anul asta? S-a facut mai multa pe la voi?
Excelent!! Deci o sa vedem talk showuri la pay - infopescar?! Foarte bine, doar asta vroiam sa stiu...Merci pentru raspunsul prompt si... documentat!florentiniuga scrie:Plictiseala mare printre supusii lui tante Beatrix.Amsterdamer scrie: Vine-vine primavara,
Talk show-uri pe campii
E adevarat ca la doua Amstel se da un joint gratuit? (retorica...)
PS E mai buna samanta anul asta? S-a facut mai multa pe la voi?
- florentiniuga
- Master Admin
De aceea am lasat un spatiu, sa poti citi printre randuri. Bine ca intelegi letona si nu am fost nevoit sa traduc.
Multumesc pentru urari!
Multumesc pentru urari!
Spatiul nu l-am vazut, letona n-o inteleg, dar...astept sa-ncolteasca seminteleflorentiniuga scrie:De aceea am lasat un spatiu, sa poti citi printre randuri. Bine ca intelegi letona si nu am fost nevoit sa traduc.
Multumesc pentru urari!
Vine, vine chiar si toamna....
- florentiniuga
- Master Admin
Ce m-as face fara tine.... cu ce ti-ai mai ocupa timpul fara noi ?!Amsterdamer scrie:Vine, vine chiar si toamna....
E defect profesional...monitorizarea angajamentelor si promisiunilor=)).. dar numai ale altoraflorentiniuga scrie:Ce m-as face fara tine.... cu ce ti-ai mai ocupa timpul fara noi ?!Amsterdamer scrie:Vine, vine chiar si toamna....
ps: ti se trage de la...tzantzari