Boiles apa salbatica
Moderator: florentiniuga
Boiles apa salbatica
Buna, as avea nevoie de niste sfaturi in legatura cu alegerea ingredientelor si cantitatilor potrivite unui mix pentru o apa salbatica pe care se pescuieste cel mai mult cu porumb si alune tigrate.
Astfel dupa ce m am documentat putin am incercat sa concep un mix care arata cam asa :
Megablend - 200g
SuperGold60 - 200g
Tigernut Flour - 250g
Faina Soia - 150g
Lapte Praf - 80g
CSL Pudra - 50g
Feed Stim XP - 40g
Pudra de Varec - 30g
As dori sa stiu daca mi se vor lega aceste ing. si daca ceva lipseste sau ceva este in plus, orice sfat este bine venit.Va multumesc
Astfel dupa ce m am documentat putin am incercat sa concep un mix care arata cam asa :
Megablend - 200g
SuperGold60 - 200g
Tigernut Flour - 250g
Faina Soia - 150g
Lapte Praf - 80g
CSL Pudra - 50g
Feed Stim XP - 40g
Pudra de Varec - 30g
As dori sa stiu daca mi se vor lega aceste ing. si daca ceva lipseste sau ceva este in plus, orice sfat este bine venit.Va multumesc
Re: Boiles apa salbatica
Mixul eu sunt de parere ca se va rula dar as inlocui supergold60 -ul cu una din urmatoarele ingrediente :gris
- Dan Andrei
- senior
Mi se pare slabut din punct de vedere al proteinei......nu stiu ce sa zic.....cred ca in loc de lapte praf ar trebui pus caseinat ....
Numai bine!
poate este slab ca valoare proteica,dar tinand cont ca este o balta salbaticanu stiu daca ar fi indicat safoloseasca incrediente atat de scumpe.Urca destul de mult financiar valoarea mixului,parerea mea.Dan Andrei scrie:Mi se pare slabut din punct de vedere al proteinei......nu stiu ce sa zic.....cred ca in loc de lapte praf ar trebui pus caseinat ....
dami21 scrie:poate este slab ca valoare proteica,dar tinind cont ca este o balta salbatica nu stiu daca ar fi indicat sa foloseasca ingrediente atat de scumpe.Urca destul de mult financiar valoarea mixului,parerea mea.Dan Andrei scrie:Mi se pare slabut din punct de vedere al proteinei......nu stiu ce sa zic.....cred ca in loc de lapte praf ar trebui pus caseinat ....
Chiar nu are nimeni nici o idee?
Bai fratilor a trecut un an de zile si.... nimic,nimic
Probabil ca balta salbatica a devenit...carpodrom si merge la orice bila..dami21 scrie:Chiar nu are nimeni nici o idee?
Pe lac salbatic conteaza diametrul bilei ( maxim 14 mm ) ...... localizarea ( daca nu ai crap in zona de pescuit ... e jale ) ..... reteta sa fie de frankfurter sausage (plina de condimente pentru carnati si ceva faina carne de pasare ..... si daca mai ai bani pune si o lingura de praf dinala de la firma Top Secret scrie pe el amonzauren compound pute rau de tot si e un praf solubil ) ..... nu baga lichide ca strici reteta
Baga si cazeina de la tata nitu http://www.tatanitu.ro/forum/modules/ks ... php?id=152 .... macar 75 g la 1 kg de mix