Da' ce Prodane ,ai fost in Delta si nu stim noi ?sorprodan scrie:esti sigur?cosmin mihut scrie:Se pare ca nimeni nu a capturat anul acesta un CRAP adevarat,.....20 octombrie.Sper ca atunci sa-i fie foame...
CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII
Moderator: Sebastian
Re: CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII
- craparulsef
- Veteran
Am prins eu destui in concediul de anul acesta si nu erau falsi - e drept ca nu mai mari de 7 kile ... sau poate cei adevarati sunt peste greutatea sa spunem de 20 ?cosmin mihut scrie:Se pare ca nimeni nu a capturat anul acesta un CRAP adevarat,.....20 octombrie.Sper ca atunci sa-i fie foame...
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
falsi nu erau nene,doar ca nu erau ai tai trebuia sa zici ,hai ca glumesc,insa anul asta nu s-au prins pesti mari pe nicaieri decat accidental,cine are timp sa stea 2 luni la peste ,babauuu',asta e privilegiul dumitale si sa fii sanatos,am un amic care e la pol.de frontiera,Mihai Emilian si o sa ajung toamna asta la el,poate o sa deie Domnul sa te cunosc,sa vezi atunci vrajeli ?
Aveti grija sa nu apara ghiata la mal, ca moare si mistretul neinecat
- cosmin mihut
- Veteran
Nea Mircea sa traiesti, daca vine din partea dumitale este cat se poate de adevarat.Servus Costine tu cu ce te mai lauzi ai mai fost in Delta ? Zic asta ptr. ca ai cam lipsit...Si cu aceasta ocazie va salut pe toti de pe forum si va doresc fire intinse..
MERCEDES S
- craparulsef
- Veteran
A trecut şi toamna, a trecut aproape şi iarna şi uite că mai amenințat degeaba !!!dunareanu scrie:...am un amic care e la pol. de frontiera, Mihai Emilian si o sa ajung toamna asta la el, poate o sa deie Domnul sa te cunosc, sa vezi atunci vrajeli ?
Mult respect voua "dunarenilor",in special lui Cosmin Mihut pe care am avut ocazia si "bafta"sa-l cunosc .Sper sa facem cel putin o partida impreuna anul asta,Cosmine !Ne-am luat motor la barca...deci?
- craparulsef
- Veteran
Pentru cei interesați, în Bazinul Mare - Sulina, este foarte mult puiet de crap(0,600 - 1,5 kg) !
-
- VIP+++
pai cum facem vere sa ajunga o parte dan bazinu mare si la noi in moldova ? ce da plachie as mai baga in mine !craparulsef scrie:Pentru cei interesați, în Bazinul Mare - Sulina, este foarte mult puiet de crap(0,600 - 1,5 kg) !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
- craparulsef
- Veteran
gogu steriade scrie:pai cum facem vere sa ajunga o parte dan bazinu mare si la noi in moldova ? ce da plachie as mai baga in mine !craparulsef scrie:Pentru cei interesați, în Bazinul Mare - Sulina, este foarte mult puiet de crap(0,600 - 1,5 kg) !
Simplu nenea Gogu, vii matale in Sulinezia, te duc io la bazinu lu peste ... ce prind io ... la schimb cu zeama de cherje chicate a lu matale ... că esti om subtire si nu sa cade sa murdaresti ghiulurile cu solzi si cand faci suma duci acasa la puradele numa fileuri de ciortanele sa face si lu matale piranda o plachie doua si ca bonus vei primi si o reteta cu secrete deltaice! Ei ce zici?
- craparulsef
- Veteran
... un forfac de somn, pe care l-am folosit cu rezultate bune ...
- craparulsef
- Veteran
Cum spui tu ... scuză-mă şi tu dacă te-am deranjat !!!pharaoh scrie:De somotei poate
Eu puneam pe cârliguţul ăla fie 2 lipitori babane fie un caras ... pune tu ce vrei pe anciorele astea !!!
Ultima oară modificat 14 Mar 2011, 11:59 de către craparulsef, modificat 1 dată în total.
Hai bre` ca glumesc
Am aceeasi intrebare referitoare la firul de forfac. In ce tip ai incredere?
Am aceeasi intrebare referitoare la firul de forfac. In ce tip ai incredere?
I Fish. Therefore I am.
- cosmin mihut
- Veteran
Nea Mircea arata-mi te rog si mie o montura completa asa cum o faci d-ta ptr somn .Te salut cu aceasta ocazie.
MERCEDES S