Vand swinghere +senzori!

dai un ban, da' stai in fata

Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Închis
razvy
senior
senior

Vand swinghere +senzori!

Mesaj de razvy » 01 Mar 2011, 21:36

Buna seara...vand 2 buc swinghere baracuda +2 buc swinghere gold star+2 senzori baracuda.
Pret:swinghre baracuda 15 lei/buc
swinghere gold star 10 lei/buc
senzori baracuda 15lei/buc
pret/set=80 lei...pentru mai mulde delati....rog pe privat va multumesc!
Fişiere ataşate
Imagine035.jpg
Imagine035.jpg (11.48 KiB) Vizualizat de 1399 ori
Imagine036.jpg
Imagine036.jpg (13.75 KiB) Vizualizat de 1399 ori
Imagine034.jpg
Imagine034.jpg (15.37 KiB) Vizualizat de 1399 ori

claufishi
Veteran
Veteran

Re: Vand swinghere +senzori!

Mesaj de claufishi » 01 Mar 2011, 23:26

razvy scrie:Buna seara...vand 2 buc swinghere baracuda +2 buc swinghere gold star+2 senzori baracuda.
Pret:swinghre baracuda 15 lei/buc
swinghere gold star 10 lei/buc
senzori baracuda 15lei/buc
pret/set=80 lei...pentru mai mulde delati....rog pe privat va multumesc!
Scuza-ma ca intervin insa cam incerci sa ne jecmanesti sau crezi ca poate s-a intalnit hotul cu prostul ???
Probabil ca ai gresit in anunt scriind 15 lei / buc swingerele baracuda sau doar vrei sa fraieresti pe careva mai putin initiat in acest domeniu. Cum poti sa ceri aproape dublu(fata de pretul din magazin) pe un produs second-hand. Uite aici ca poate nu stiai : http://www.gonefishing.ro/swingere/443- ... acuda.html pretul este de 8 lei.
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -

razvy
senior
senior

Mesaj de razvy » 02 Mar 2011, 00:53

Buna seara...nu este nci o problema...sa va rspund la intrebari:
Chiar nu am nici o intentie de a prosti sau pacali pe cineva asa cum ati spus dvs... departe de mine gandul...miam luat alte swinghere si nu le mai folosesc pe acestea...eu leam cumparat cu 28 de lei bucata si leam folosit de 3 ori(vorbes de cele baracuda)asa ca nu vad de ce nu as putea cere 15 lei /bucata...plus ca este negociabil...si imi permit sa va corectez in legatura cu acele swinghere...acele swnghere pe care dvs mi leati aratat sunt la fel doar ca sunt mai mici si mai usoare .Un prieten le are si sunt putin mici si mai usoare ...si cred k de acolo difera putin si pretul...Imi cer scuze daca v-am suparat sau daca am indus in eroare pe cineva...si o mai spun odata pretul este negociabil.!o seara frumoasa tuturor!

p.s.eu le-am cumparat in vara de la un magazin de aici de la mn nu dupa net ...si probabil de acolo si pretul destul de mare dupa cum vad la care le-am achizitonat...adaos magazin tva transport etc...dar ce sa facem am avut nevoie neaparat si nu am avut timp sa caut unde este mai ieftin...sau la reducere k si iarna...

razvy
senior
senior

Mesaj de razvy » 04 Mar 2011, 11:59

valabil...

razvy
senior
senior

Mesaj de razvy » 05 Mar 2011, 21:13

Vandute...se poate inchide!multumesc!