Masa De Rulat Boilesuri
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Masa De Rulat Boilesuri
Vand masa de rulat boilesuri cine este interesat sa ma contacteze la id-ul de messenger rebelu_nebunatic2009 pret 50 lei masa ruleaza boilesuri de 18mm stare perfecta folosita doar o singura data
- florin2778
- membru activ
Re: Masa De Rulat Boilesuri
ma intereseaza 0766546467
si pe mine m-a interesat. stabilisem sa ne vedem azi de dimineata si pustiu nu numai ca mi-a tras clapa, dar a avut si telefonu inchis deci l-am asteptat aproape trei sferturi de ora absolut degeaba, nici macar un mesaj nu s-a ,,obosit'' sa dea... concluzia : NESERIOS...florin2778 scrie:ma intereseaza 0766546467
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
O vreau eu, dau pretul cerut + transporu. Trimete-o in suceava pe str. teparilor nr.18bogdan.18 scrie:Vand masa de rulat boilesuri cine este interesat sa ma contacteze la id-ul de messenger rebelu_nebunatic2009 pret 50 lei masa ruleaza boilesuri de 18mm stare perfecta folosita doar o singura data
Tel0762.865.274
vanduta puteti inchide :DMULTUMESC