Am si eu 2 intrebari pentru infopescarii bine informati.
1.Inele care sunt pe shimano alivio rezista la fir textil?( folosit ca linie principala)
2.Ce conditii trebuie indeplinite pentru a pescui pe Moara Vlasiei,Peris?Ma refer aici la alte conditii in afara celor cunoscute pescuitului pride si elibereaza( montura plumb pierdut, 1 carlig, saltea dezinfectant etc.).Va multumesc anticipat.
inele
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: inele
[quote="vali003"]Da rezista la fir textil , am folosit acest bat cu 3-4 ani in urma si nu am avut probleme , foloseam un textil de 65 pd.[/quote
Vali,io am incercat la inelu' lu' Saturn..Da trage doar la ..eclipsa partiala....Deci nu te sfatuiesc....
Vali,io am incercat la inelu' lu' Saturn..Da trage doar la ..eclipsa partiala....Deci nu te sfatuiesc....
din experienta mea nu am gasit inele la vreun bat fara sa le taie textilul acum cred si depinde cat folosesti textilul pe acel bat ca daca il folosesti cateva partide nu se intampla mai nimic dar daca il folosesti des eu zic ca ai sa ai probleme fir intins
always think like a fish
Eu dau numai cu textil , de la 50 pd. in sus , obisnuit am pe lansete de 65 pd. dar in cazuri extreme , locuri cu scoici folosesc de 80 pd.am doua fox mattrix de 3 ani si nu sau uzat de loc la nici un inel , mentionez ca betele au fost folosite la maximum , un sezon aici este diferit de un sezon in tara . Poate depinde de inelele folosite ?
credema ca mia tiat si inele fuji.... am incercat toate posibilitatile eu unu nu recomand la nimeni textilul la pescuitul crapului fiecare e liber sa aleaga ce vrea el sa foloseasca eu unu miam dat parerea rest numai bine si fire intinse la toata lumea
always think like a fish