MULINETE CU RUNNER+ SENZORI PT. INCEPATORI
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: MULINETE CU RUNNER+ SENZORI PT. INCEPATORI
Da , merci pentru precizare , dar ma mai intereseaza daca are tamburi metalici sau sunt doar acoperiti , si de asemenea ce raport de recuperare au !!??
La cele 3 mulinete comet runner am 3 tamburi metalici (am mai gasit 1) din aluminiu ce au marginea aurie si inca 6 tamburi de rezerva din grafit. adica fiecare mulinata are cate 2 tamburi de rezerva!!!!
Raportul de recuperare al mulinetei este de 4.5: 1, adica la o rotatie completa a manivelei rotorul face 4,5 rotatii !!
Alte nedumeriri???
Raportul de recuperare al mulinetei este de 4.5: 1, adica la o rotatie completa a manivelei rotorul face 4,5 rotatii !!
Alte nedumeriri???
Am primit cei 5 senzori astazi prin Posta Romana, totul ok, vanzator serios, recomand!
Multumesc.
Multumesc.
Cu placere bogdanbz!
Au mai ramas de vanzare 3 mulinete Comet runner de la Energo Team 140 lei toate.
Au mai ramas de vanzare 3 mulinete Comet runner de la Energo Team 140 lei toate.
- soringabriel
- junior
valabil inca? daca da, le rezerv eu si discutam pe privat.
multumesc
multumesc
120 pt mulinete le iau astazi daca te intereseaza.........0763644738
se poate inchide
ms pt gazduire!
ms pt gazduire!