UNA PE ZI
Reguli forum
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Re: UNA PE ZI
Pentru mai multe informatii consultati un topic din "Delta Dunarii"
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- jvlad
- membru activ
Felicitari pentru desene!
Membru C&R Fishing Club
Un om destept stie a iesi dintr-o situatie in care un om intelept stie sa nu intre.
www.crfishingclub.ro
Un om destept stie a iesi dintr-o situatie in care un om intelept stie sa nu intre.
www.crfishingclub.ro
Dar daca o iei ca pe o reclama subtila pentru aventurile alea reale initiate de Marius ?pharaoh scrie:Asta nu mi-a placut
Nu stiu, dar parca nu mi-a placuta aia cu "aiurea adventures" .
I Fish. Therefore I am.
...mda, mergea mai bine : Aievea Adventures !pharaoh scrie:Nu stiu, dar parca nu mi-a placuta aia cu "aiurea adventures" .
p.s
da' am ras cu lacrimi cand am vazut-o !
- florentiniuga
- Master Admin
Adica se accepta fabula, satira, pamfletul, epigrama, ca genuri artistice literare critico-umoristice sau mai larg raspandit si mai vulgar, bancul dar caricatura nu? De cand? Hai sa nu fim atat de scortosi. Eu ma simt magulit de cate ori sunt criticat sau luat in bascalie printr-un procedeu artistic care presupune munca de creatie, talent si inspiratie.pharaoh scrie:Asta nu mi-a placut
Asta e diferenta fata de caterinca de doi bani sau jignirile grosolane, vulgare. Sunt criticat (satirizat) de un om inteligent si supararea nu ma onoreaza, nu ma ridica la nivelul lui.
Nu stiu cum reac ,da si io-s de acord cu ce zisesi...florentiniuga scrie:Adica se accepta fabula, satira, pamfletul, epigrama, ca genuri artistice literare critico-umoristice sau mai larg raspandit si mai vulgar, bancul dar caricatura nu? De cand? Hai sa nu fim atat de scortosi. Eu ma simt magulit de cate ori sunt criticat sau luat in bascalie printr-un procedeu artistic care presupune munca de creatie, talent si inspiratie.pharaoh scrie:Asta nu mi-a placut
Asta e diferenta fata de caterinca de doi bani sau jignirile grosolane, vulgare. Sunt criticat (satirizat) de un om inteligent si supararea nu ma onoreaza, nu ma ridica la nivelul lui.
Si eu sunt de acord, dar stim cu totii animozitatile de pe-aici si nu stiu daca e bine sa le alimentam, chiar si cu pamflet bine intentionat. Parca m-am saturat sa tot vad intepaturi si replici acide
I Fish. Therefore I am.
-
- VIP+++
it was a joke , man ! si nea Crapu Boss nici macar nu ie lipoveanu ala care arata la harta cu batu iel are plover Nash unicolor nu cu petice da camuflaj si nici nui creste barba dacat un pic mustata !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
- florentiniuga
- Master Admin
Pai animozitati au aparut si la adresa mea cand au disparut postari dar daca se mai intampla ceva la server si se mai pierd cateva, asta nu inseamna ca le alimentez eu. Aici e vorba doar despre intepaturile dintre doi oameni pasionati de Delta si pana acum nu a facut nimeni galerie. Nu-i iau apararea lui Sorin dar poate ca o simpla solicitare din partea lui Mircea de a fi lasat in pace ca nu tolereaza genul acesta de intepaturi, ar fi rezolvat situatia. Cred insa ca nici el nu e atat de ursuz pe cat dramatizezi tu, pentru ca atunci cand a vrut a avut replica pe masura.pharaoh scrie:Si eu sunt de acord, dar stim cu totii animozitatile de pe-aici si nu stiu daca e bine sa le alimentam, chiar si cu pamflet bine intentionat. Parca m-am saturat sa tot vad intepaturi si replici acide
Marius, tot m-ai solicitat candva pentru o caricatura. Iata ca sosi momentul . Adica momentul pentru un nou episod din ATELIER INFOPESCAR .Dar pentru inceput o definitie din DEX - AIÚREA adv. În alt loc, în altă parte; undeva, departe.pharaoh scrie:Nu stiu, dar parca nu mi-a placuta aia cu "aiurea adventures" .
Sorin, multumesc. Stii ca te apreciez si sper ca intelegi si de ce am sarit repede cu "gafa"
I Fish. Therefore I am.
- stefan_kwr
- Veteran
Bravooooo!!! foarte tare asta