am nevoie de o parere!
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: am nevoie de o parere!
si uite cum mi-am pierdut pofta de mancare... mersi gogule numa cand ma gandesc la pliuri peste pliuri peste pliuri, si la miros de naftalina...
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
-
- VIP+++
ba tu la 23 da ani iesti deja batran si daia te gandesti la naftalina. astia mai tineri nu tre sa ocheasca piese da muzeu ci dastea mai in floarea varsti ! ce ma fac io cu voi ma ca nu stiti sa va orientati daloc ! toata ziua o ardeti pa mesenger si scoala vieti o copiati da pa situri in loc sa o traiti pa strada cum faceam noi o dat !eden scrie:si uite cum mi-am pierdut pofta de mancare... mersi gogule numa cand ma gandesc la pliuri peste pliuri peste pliuri, si la miros de naftalina...
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
varsta e una, experienta e alta nu vreu sa shiu obraznic, da vaduvite neconsolate gasesti de la o varsta in sus, de la care mai bine le lasi neconsolate parerea mea...
aron dan
aron dan
-
- VIP+++
pai cine a vorbit da vaduve neconsolate? io da alea neconsolidate zic , care nare reparati facute ,im bunatatiri alea alea.
ceva da genu :
ai prins-o ?
ceva da genu :
ai prins-o ?
Buna ziua...
D-nule Mihai Alexandru, a-ti facut un gest foarte frumos
Respectele mele;
Mare om, mare caracter
Pregatire, si fire intinse, pentru ca incepe sa se dezghete
D-nule Mihai Alexandru, a-ti facut un gest foarte frumos
Respectele mele;
Mare om, mare caracter
Pregatire, si fire intinse, pentru ca incepe sa se dezghete
"Respecta-ti partenerul de la celalalt capatul al firului..."
de prins am prins-o dar de-astea numa ]n filmegogu steriade scrie:pai cine a vorbit da vaduve neconsolate? io da alea neconsolidate zic , care nare reparati facute ,im bunatatiri alea alea.
ceva da genu :
ai prins-o ?
aron dan
aron dan
-
- VIP+++
toata viata e un film si fiecarei regizor !
ce adanca a fost asta, bre gogule.gogu steriade scrie:toata viata e un film si fiecarei regizor !
- Alexandru Mihai
- Veteran
Lansetele ( DAM, 3,60 m ) + 4 senzori ( de la FL ) + o cutie pentru ace, forface, etc..+ 4 mulinete, au ajuns la prietenul nostru George asa cum am promis.
Sa le stapanesti sanatos si ai parte de driluri minunate cu aceste bete, fir intins.
Sa le stapanesti sanatos si ai parte de driluri minunate cu aceste bete, fir intins.
RESPECT.Alexandru Mihai scrie:Lansetele ( DAM, 3,60 m ) + 4 senzori ( de la FL ) + o cutie pentru ace, forface, etc..+ 4 mulinete, au ajuns la prietenul nostru George asa cum am promis.
Felicitari ptr. gest !...si la mai mare !Alexandru Mihai scrie:Lansetele ( DAM, 3,60 m ) + 4 senzori ( de la FL ) + o cutie pentru ace, forface, etc..+ 4 mulinete, au ajuns la prietenul nostru George asa cum am promis.
Felicitari pentru donator "Alexandru Mihai" dar si pentru beneficiar " georgemarian" .Amandoi sa aveti fire intinse.Alexandru Mihai scrie:Lansetele ( DAM, 3,60 m ) + 4 senzori ( de la FL ) + o cutie pentru ace, forface, etc..+ 4 mulinete, au ajuns la prietenul nostru George asa cum am promis.
NO BEEEP....... NO PARTY
- georgemarian
- Veteran
salutexact cum a spus,betele au ajuns,sunt super,multumesc mult de tot ...(unii prieteni radeau de mine cand le-am spus,au zis ''iei teapa te duci degeaba'') acum or sa vada ei multumesc mult inca o data am si mulinete
- Marius Vintila
- senior
Tre' sa le uzi acum. Frumos gest BVO!
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
- georgemarian
- Veteran
da...am idiu tau park?fac cinste cu o iesire p balta..