inaintas racheta spomb
Moderator: florentiniuga
inaintas racheta spomb
de unde as putea cumpara un fir textil pt inaintas bun pt racheta spomb
- Madalin Dirla
- Veteran
Re: inaintas racheta spomb
sufixul balistic de la energo !!!
D-ul Madalin ce diametru ? De 45 lb.e gros?
- Madalin Dirla
- Veteran
Va rog,fara domnul,eu pun inaintasul in functie si de firul de pe mulineta, la 0.25 eu pun un textil 0.28 sincer mi se pare grosut cel de 45 lb,cu cat inainasul este mai subtire cu atat frecarea pe inele este mai mica si mai castigati ceva distanta, pana la urma si asta va intereseaza mai ales daca dati cu racheta/spomb.
Multam frumos pentru raspuns !
- iulian petre
- Veteran
vezi ca eu arunc mai departe cu spombul decat cu o montura cu plumb . Prima oara mi-am luat teapa ca am nadit cu spombul si nu ajungeam unde am nadit cu lanseta .(vantul batea din fata si cred ca asta era cauza)
Am rupt la inceput vre-o trei feluri de inaintas pana i s/a facut mila de mine cuiva de pe balta si mi-a dat 10 metrii de inaintas . Nu stiu ce inaintas era dar foarte gros . Am pe mulineta fir de 0,25 si inaintasul cred ca este de 0,40 .
Am rupt la inceput vre-o trei feluri de inaintas pana i s/a facut mila de mine cuiva de pe balta si mi-a dat 10 metrii de inaintas . Nu stiu ce inaintas era dar foarte gros . Am pe mulineta fir de 0,25 si inaintasul cred ca este de 0,40 .
- Madalin Dirla
- Veteran
Iulica,pune tata pe spomb un forfac si ai rezolvat si cu montura,spombul in locul momitorului si uite asa nadesti si pescuiesti constant la 150miulian petre scrie:vezi ca eu arunc mai departe cu spombul decat cu o montura cu plumb . Prima oara mi-am luat teapa ca am nadit cu spombul si nu ajungeam unde am nadit cu lanseta .(vantul batea din fata si cred ca asta era cauza)