am nevoie de o parere!

Moderatori: gor965, florentiniuga

gor965
Site Admin
Site Admin

Re: am nevoie de o parere!

Mesaj de gor965 » 28 Feb 2011, 14:50

alin81 scrie:......Alti sau grabit repede sa critice,acum cred ca si-au muscat limba. :D
Alin , la cine sau la ce faci referire ?
Trecand peste gestul frumos al lui Mihai Alexandru ramane postarea initiala a tanarului George Marian care probabil de emotie n-a reusit sa-si expime corect dorintele. Eu n-am inteles exact ce vrea ... de fapt am inteles doar ca are niste mulinete nasoale si niste lansete telescopice !...si mai stiu si de cate ori ne-a spus treaba asta si de pe cate conturi ! ;)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

alin81
membru activ
membru activ

Mesaj de alin81 » 28 Feb 2011, 15:03

gor965 scrie:
alin81 scrie:......Alti sau grabit repede sa critice,acum cred ca si-au muscat limba. :D
Trecand peste gestul frumos al lui Mihai Alexandru ramane postarea initiala a tanarului George Marian care probabil de emotie n-a reusit sa-si expime corect dorintele. Eu n-am inteles exact ce vrea ... de fapt am inteles doar ca are niste mulinete nasoale si niste lansete telescopice !...si mai stiu si de cate ori ne-a spus treaba asta si de pe cate conturi ! ;)
Nu ma refeream la tine George.Tu ai facut doar o remarca. :D
NO BEEEP....... NO PARTY

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 28 Feb 2011, 15:20

alin81 scrie:
gor965 scrie:
Nu ma refeream la tine George.Tu ai facut doar o remarca. :D
si atunci la cine?

alin81
membru activ
membru activ

Mesaj de alin81 » 28 Feb 2011, 15:31

Trecand peste gestul frumos al lui Mihai Alexandru ramane postarea initiala a tanarului George Marian care probabil de emotie n-a reusit sa-si expime corect dorintele. Eu n-am inteles exact ce vrea ... de fapt am inteles doar ca are niste mulinete nasoale si niste lansete telescopice !...si mai stiu si de cate ori ne-a spus treaba asta si de pe cate conturi ! ;)[/quote]

Nu ma refeream la tine George.Tu ai facut doar o remarca. :D[/quote]
si atunci la cine?[/quote]

:D :D :D Da,la tine ma refeream. :"> :"> :"> Mai prins. :(( :(( :((
NO BEEEP....... NO PARTY

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 28 Feb 2011, 15:54

alin81 scrie:
Te-ai pripit...Sebastian i-a dat un sfat nu l-a criticat ! Mai citeste o data postarea initiala si incearca sa intrevezi intrebarea (si un eventual raspuns) din-o fraza de genul:...Am si eu 3 lansete baracuda storm 3.3m telescopice luate anul asta , si mulinete foarte slabe,si vreau sa le schimb,va rog o parere am nevoie de la voi dar nu prea am bani ... (fara nici un semn al intrebarii, pe nicaieri)
Ne departam totusi de subiect...cu lansetele se pare c-a rezolvat, mai ramane sa aflam si de ce disponibilitati banesti dispune ptr. mulinete !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 28 Feb 2011, 15:56

:O :-? L-) sau daca este o gluma ,atunci :D >:) :-q .trecem peste si adaug-proaspatul aspirant la postura de pescar,poate sa ma contacteze oricand pe privat pt sfaturi in domeniul achizitiilor[mai modeste]pe care doreste sa le intreprinda sau daca are ocazia sa ma viziteze la magazinul meu poate capata o reducere substantiala pt scule plus un bonus la maruntisuri.

alin81
membru activ
membru activ

Mesaj de alin81 » 28 Feb 2011, 18:34

gor965 scrie:
alin81 scrie:
Te-ai pripit...Sebastian i-a dat un sfat nu l-a criticat ! Mai citeste o data postarea initiala si incearca sa intrevezi intrebarea (si un eventual raspuns) din-o fraza de genul:...Am si eu 3 lansete baracuda storm 3.3m telescopice luate anul asta , si mulinete foarte slabe,si vreau sa le schimb,va rog o parere am nevoie de la voi dar nu prea am bani ... (fara nici un semn al intrebarii, pe nicaieri)
Ne departam totusi de subiect...cu lansetele se pare c-a rezolvat, mai ramane sa aflam si de ce disponibilitati banesti dispune ptr. mulinete !

Da poate ai dreptate,dar uneori la anumite persoane fara prea multa carte (fara sa fac vreo aluzie la cineva) este nevoie sa-i dai un raspuns scurt si la obiect.

"...Am si eu 3 lansete baracuda storm 3.3m telescopice luate anul asta , si mulinete foarte slabe,si vreau sa le schimb,va rog o parere am nevoie de la voi dar nu prea am bani .."

Din fraza asta eu deduc ca baiatul vrea de fapt mulinetele sa le schimbe si nu lansete. :D
Ultima oară modificat 28 Feb 2011, 19:58 de către alin81, modificat 1 dată în total.
NO BEEEP....... NO PARTY

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 28 Feb 2011, 18:39

Tu citesti printre randuri? Citeste pana la sfarsit ca scrie si de lansete.
I Fish. Therefore I am.

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 28 Feb 2011, 18:44

alin81 scrie:
gor965 scrie:
alin81 scrie:

Da poate ai dreptate,dar uneori la anumite persoane fara prea multa carte (fara sa fac vreo aluzie la cineva) este nevoie sa-i dai un raspuns scurt si la obiect.

"...Am si eu 3 lansete baracuda storm 3.3m telescopice luate anul asta , si mulinete foarte slabe,si vreau sa le schimb,va rog o parere am nevoie de la voi dar nu prea am bani .."

Din fraza asta eu deduc ca baiatul vrea defapt mulinetele sa le schimbe si nu lansete. :D
poate ,ai vrut tu sa pozezi in tipul spiritual ,hazliu si erudit,insa,uite chiar si cei care nu stiu ,,asa multa carte'' cum afirmi tu,isi pot da seama ca in prima ta fraza ai folosit un dezacord, gramatical, grosolan, iar in ultima ai scris legat- de fapt.

alin81
membru activ
membru activ

Mesaj de alin81 » 28 Feb 2011, 19:00

pharaoh scrie:Tu citesti printre randuri? Citeste pana la sfarsit ca scrie si de lansete.
Eu am dat raspuns la ceea ce ma intrebat GOR965 mai devrame si anume ce inteleg eu din fraza"...Am si eu 3 lansete baracuda storm 3.3m telescopice luate anul asta , si mulinete foarte slabe,si vreau sa le schimb,va rog o parere am nevoie de la voi dar nu prea am bani ... " :D Nu m-am referit la intraga postare,daca te uiti mai sus chiar am pus aceasta fraza intre ghilimele. :D
NO BEEEP....... NO PARTY

alin81
membru activ
membru activ

Mesaj de alin81 » 28 Feb 2011, 19:26

sebastian scrie:

Din fraza asta eu deduc ca baiatul vrea defapt mulinetele sa le schimbe si nu lansete. :D
poate ,ai vrut tu sa pozezi in tipul spiritual ,hazliu si erudit,insa,uite chiar si cei care nu stiu ,,asa multa carte'' cum afirmi tu,isi pot da seama ca in prima ta fraza ai folosit un dezacord, gramatical, grosolan, iar in ultima ai scris legat- de fapt.[/quote][/quote]

Cand am spus "fara prea multa carte"cu siguranta nu la tine ma refeream de aceea am si spus" (fara sa fac vreo aluzie la cineva)"dar oricum multumesc mult dom. profesor pentru ca m-ai corectat. :D Si greseli de ortografie sau dezacorduri le fac si profesori la scoala(asta nu este o scuza pentru ceea ce am scris eu mai sus).Asta denota complexitatea limbi Romane si nu cred ca exista persoana care sa nu gresesca(a gresi este omeneste)inclusiv tu.Cred ca am deviat de la subiect si nici nu vreau sa-mi fac dusmani pe forum,daca crezi ca ti-am gresit cu ceva te rog sa ma scuzi,nu a fost cu intentie. :D
Asa ca i-ti urez ---<><
NO BEEEP....... NO PARTY

georgemarian
Veteran
Veteran

Mesaj de georgemarian » 28 Feb 2011, 20:28

buna seara.vroiam niste sfaturii legate de mulinete,unele accesibile la pret,asa este nu a parut sa fie o intrebare ce am scris,uitand sa pun semnele de punctuatie...:Dimi cer scuze,oricum ma bucura foarte mult gestul domnului,chiar am ramas uimit placut,nu imi venea sa cred,sa primesti 4 lansete gratis,mai rar asa ceva,dabia astept sa le vad,acum sunt si eu implinit..:Dcine ma cunoaste stie cat imi place sa pescuiesc,prieteni mai glumind cu mine,imi spun ''TIBANU'':))) VA MULTUMESC INCA O DATA'

Marius Vintila
senior
senior

Mesaj de Marius Vintila » 28 Feb 2011, 21:39

offf....ce plictiseala. Vreti sa spuneti ceva concret sau ne certam pe semnele de punctuatie.
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB

georgemarian
Veteran
Veteran

Mesaj de georgemarian » 28 Feb 2011, 21:46

eu nu ma cert ;))am spus doar ca am gresit,ca am vezut ca sa iscat un conflict intre cei doi

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 01 Mar 2011, 10:56

Daywalker scrie:offf....ce plictiseala. Vreti sa spuneti ceva concret sau ne certam pe semnele de punctuatie.
stai jos . :-B ai 4 la limba romana ca nai pus semnu da intrebare la sfarsitu frazi ! #-o

pss.
lu ala micu care nustie daca are bani da vrea scule noi :P : ia si tu niste mulinete mai bune da nu le lua pa toate o data ca da parinti faliment pa timp da criza . #:-S ia una azi , una maine peste 2-3 luni #-o si tot asa. vrei dalea mari si frumoase cu ambreaj :) ,esti major , iesi si tu la o munca da vara ;) , mai faci pa ospataru pa plaja <:-P , mai babardesti o suedeza mai batrana :x , ce dracu io sa te invat cum sa faci bani cand esti tanar :-h si ie atatea femei vaduve si neconsolidate da multi ani ! ;;)
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”