am nevoie de o parere!
Moderatori: gor965, florentiniuga
- georgemarian
- Veteran
am nevoie de o parere!
Buna ziua.am 18 ani si nu prea multi bani Am si eu 3 lansete baracuda storm 3.3m telescopice luate anul asta , si mulinete foarte slabe,si vreau sa le schimb,va rog o parere am nevoie de la voi dar nu prea am bani doar ce mai economisesc de la parinti:Dasa sper sa am timp sa le iau pana la inceperea sezonului...mi-as dori si bete mai bune,dar cum nu am masina proprie ma mai duc cu prieteni,intra mai greu cele din 2 buc sunt si mai scumpe...
- georgemarian
- Veteran
Re: am nevoie de o parere!
astepttt va rog
Ce astepti ?georgemarian scrie:astepttt va rog
Tu vezi vre-un semn de intrebare in postarea de mai sus ?
SFAT-apucate de citit,exista pe acest forum raspunsuri chiar si la intrebarile pe care inca nu ti leai pus.deci spor la citit si fire intinse.georgemarian scrie:Buna ziua.am 18 ani si nu prea multi bani Am si eu 3 lansete baracuda storm 3.3m telescopice luate anul asta , si mulinete foarte slabe,si vreau sa le schimb,va rog o parere am nevoie de la voi dar nu prea am bani doar ce mai economisesc de la parinti:Dasa sper sa am timp sa le iau pana la inceperea sezonului...mi-as dori si bete mai bune,dar cum nu am masina proprie ma mai duc cu prieteni,intra mai greu cele din 2 buc sunt si mai scumpe...
- Alexandru Mihai
- Veteran
De unde ești?georgemarian scrie:Buna ziua.am 18 ani si nu prea multi bani Am si eu 3 lansete baracuda storm 3.3m telescopice luate anul asta , si mulinete foarte slabe,si vreau sa le schimb,va rog o parere am nevoie de la voi dar nu prea am bani doar ce mai economisesc de la parinti:Dasa sper sa am timp sa le iau pana la inceperea sezonului...mi-as dori si bete mai bune,dar cum nu am masina proprie ma mai duc cu prieteni,intra mai greu cele din 2 buc sunt si mai scumpe...
Iți dau eu gratis 4 lansete DAM de 3,60 m, lansetele le-am folosit numai la plantat și sunt în stare foarte buna.
bravo ptr gest ...mai rar asa pescari ... daca ar face macar 10 % din toti cei care ii vad ca vand scule de zeci de milioane gestul asta de a ajuta cate un tanar fara posibilitati ....pescuitul la crap ar ajunge departe ... inca o data felicitari ptr gest si sper ca si altii sa ia exemplu ...
Asta da parere!Alexandru Mihai scrie: De unde ești?
Iți dau eu gratis 4 lansete DAM de 3,60 m, lansetele le-am folosit numai la plantat și sunt în stare foarte buna.
I Fish. Therefore I am.
DA !!! Foarte frumos !!! Felicitari Alexandru Mihai !!!
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- georgemarian
- Veteran
vorbesti serios ???poti sa faci gestul asta???sunt din floresti giurgiu....0764322597:D:D
- Alexandru Mihai
- Veteran
Asa cum am discutat și la telefon nu este nici o păcăleala, iți dau 4 lansete DAM de 3,60 m gratis.georgemarian scrie:vorbesti serios ???poti sa faci gestul asta???sunt din floresti giurgiu....0764322597:D:D
- georgemarian
- Veteran
da multumesc mult de tot !nu stiu ce sa mai zic,sincer tremuram cand am vazut :D
- Qnyx
- Master Admin
Clubul CarpZone este mandru de atitudinea domnului Alexandru Mihai.
Felicitari !
Felicitari !
- Marius Vintila
- senior
Alexandru Mihai scrie:De unde ești?georgemarian scrie:Buna ziua.am 18 ani si nu prea multi bani Am si eu 3 lansete baracuda storm 3.3m telescopice luate anul asta , si mulinete foarte slabe,si vreau sa le schimb,va rog o parere am nevoie de la voi dar nu prea am bani doar ce mai economisesc de la parinti:Dasa sper sa am timp sa le iau pana la inceperea sezonului...mi-as dori si bete mai bune,dar cum nu am masina proprie ma mai duc cu prieteni,intra mai greu cele din 2 buc sunt si mai scumpe...
Un OM cu o INIMA mare "Alexandru Mihai" .Alti sau grabit repede sa critice,acum cred ca si-au muscat limba.
NO BEEEP....... NO PARTY