Vand 2 mulinete Okuma Synex SN 665
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand 2 mulinete Okuma Synex SN 665
Au fost de 2 ori pe balta, fara sa prinda ceva .
Practic, sunt noi.
Fiecare are si tambur de rezerva.
Nu au fir.
Nu se mai gasesc in magazinele din tara.
Pret : 210 lei / buc cu predare in Suceava sau 210 lei + transport.
Practic, sunt noi.
Fiecare are si tambur de rezerva.
Nu au fir.
Pret : 210 lei / buc cu predare in Suceava sau 210 lei + transport.
Re: Vand 2 mulinete Okuma Synex SN 665
Pentru aruncari ... luuuuuuuuuuuuuuuungi
- Fişiere ataşate
-
- IMGA0337_.jpg
- (36.49 KiB) Descărcat de 775 ori
- AcidAzotic
- membru activ
De unde stii tu ca nu se mai gasesc, ai fost prin toate magazineledin tara?
De unde stii tu ca nu se mai gasesc, ai fost prin toate magazineledin tara?
- garbisrobert
- junior
Sunt scumpe la banii acestia. S-au vindut si se vind mai ieftin !
garbisrobert scrie:Sunt scumpe la banii acestia. S-au vindut si se vind mai ieftin !
Urat ,foarte urat ,de cand ne permitem sa facem noi pretul in locul celor care vinde ,sa aruncam cu informatii prezumtiv false in topicul omului .
Pai daca se vand mai ieftin si esti nene interesat ia-ti de acolo nu mai polua site-ul domnule samanta de SPAM .
Vanzare buna peter si fire intinse tuturor.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
acum o saptamana mi-am luat 2 synex de la un magazin KKarp cu 214 ron. Iar pe cricofishing sunt 220ron. Eu ti-am oferit cat fac 320 ron pe amandoua. Oferta inca valabila. Numai bine.
Imi cer scuze fata de utilizatori si din simpatie pentru cel care vinde voi interveni.REMUSGL scrie:acum o saptamana mi-am luat 2 synex de la un magazin KKarp cu 214 ron. Iar pe cricofishing sunt 220ron. Eu ti-am oferit cat fac 320 ron pe amandoua. Oferta inca valabila. Numai bine.
1.Daca ti-ai luat cu 214 noi de la un magazin de ce nu iti iei si acum de acolo?
2.Ai orbul gainilor sau minciunesti ? la Cricos au afisat Synex 60, nu 65 care este alta dimensiune ,te-ai deranjat sa dai un telefon sa vezi daca le au macar pe acelea afisate in stoc?
3.Cred ca joci la intimidare si vrei sa-i scazi omului pretul sau sa-i strici topicul , ca istetul ala de mai sus.
Asta cel putin are cateva interventii de te spargi de ras ,stie toate preturile la scule ,luate de prin tot soiul de magazine fantoma online care ori nu mai activeaza ori nu le mai au in stoc de ani de zile.garbisrobert scrie:Mulineta SPRO Super Long Cast LCS 555 costa 225 lei nou nouta in magazin.
Interventiile lui se rezuma la a strica topicurile oamenilor .
Eu daca as fi moderator le-as da ban la astia ,bine ca nu sunt .
Luati-va frate de unde vreti dar nu stricati topicurile si purtati-va ca si cum marfa este a vanzatorului nu a voastra , cumparatori de marar de la taraba ce sunteti .
Scuze de iesire si fire intinse
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
Multumesc tuturor pentru interventii si mai ales pentru oferte.
Pretul de vanzare este cel mentionat mai sus ( 210 lei buc ) si se adreseaza celor interesati sa cumpere.
Amatorii de "mokangeala" sa se abtina, nu le dau de foame.
Pot incerca sa le cumpere din magazinele in care le vor gasi in stoc , eu nu ma supar.
Pretul de vanzare este cel mentionat mai sus ( 210 lei buc ) si se adreseaza celor interesati sa cumpere.
Amatorii de "mokangeala" sa se abtina, nu le dau de foame.
Pot incerca sa le cumpere din magazinele in care le vor gasi in stoc , eu nu ma supar.
Nu e prost cine cere, prost e cine da!Asa ca spor la vanzare dar nu inteleg de ce le dai,daca tot nu mori de foame?
Te referi la speta de fata sau vorbesti asa in general, eventual din experienta proprie, ca sa te afli si tu in treaba ?
Ca sunt ca noi se vede si din foto, iar despre pret, chiar unul din cei care comentau aiurea mai sus a mentionat ca era, pe cand se mai gaseau in magazine si TVA era 19% nu 24, in jur de 220 buc ...
Si ca sa iti raspund la intrebare : le dau pentru ca vreau sa imi iau scule de feeder.
Ca sunt ca noi se vede si din foto, iar despre pret, chiar unul din cei care comentau aiurea mai sus a mentionat ca era, pe cand se mai gaseau in magazine si TVA era 19% nu 24, in jur de 220 buc ...
Si ca sa iti raspund la intrebare : le dau pentru ca vreau sa imi iau scule de feeder.
- dragan claudiu
- Veteran
Ar trebui sa te uiti aici inainte sa ceri un pret destul de piperat pe 2 mulinete sh.
Si am vb cu cei de la magazin si mi-au spus ca mai au pe stoc 8buc.http://www.................
Si am vb cu cei de la magazin si mi-au spus ca mai au pe stoc 8buc.http://www.................
Maestre, ia-le de acolo cu 223 lei bucata, daca sunt in stoc .
Mai sunteti multi bagatori in seama ?
Mai sunteti multi bagatori in seama ?