gor965 scrie:Paun Ion scrie:raspuns catre nea Mircea (craparulsef )
...........................................................
Sorine ... se cam duseră !!!
Se poate închide ...
.............................................................................
Carnea de porc si democratia pica greu unora,nea Mircea (uni totusi se impaca cu carnea de porc,,,,dar cu democratia mai greu )
Uite postarea ,nu e postarea ,depinde cine e la taste.
Nea Ioane, mai devreme Nea Mircea cerea sa fim rezonabili ...pe blogul dumitale Moderatorii de pe Infopescar sunt facuti oligofreni , turisti pusi sa dea sfaturi, mancatori de kkt, etc....te intreb sincer, mai merita sa iti las semnatura catre jignirile de felul asta sau sa-ti sterg semnatura ca sa-mi protejez colegii ?! Tine cont ca de la data postarii acelor mojicii , Infopescar nu ti-a adus nici un prejudiciu si ti-a permis in continuare postarea semnaturii ! In atare conditii eu cred ca am fost mai mult decat rezonabili...dar (la modul general) sa ne dam acum si chilotii jos ca sa ne-o traga orice frustrat deja e prea mult ! Infopescar nu a inceput cu un om din Delta si nu se va sfarsii cu un om din Delta ...cred ca esti de acord cu mine !
.........................................................................................
Pe blog a existat un topic ,,De la pescar la pescar fara moderatori,, acum citeva saptamini am sters topicul ,au fost comentari ale unor pescari cam acuzatoare la adresa unor moderatori,au fost si din partea mea ,dar nu jignitoare (eu asa consider ).Sincer imi pare rau ca l-am sters ,nu sint adeptul ,pe viitor o sa las orice postare ,chiar daca cineva ma injura pe buna dreptate sau nu (accept orice postare semnata cu nume real,pe cele anonime de rea credinta ,le sterg ),, trebuie sa invatam sa fim impartiali ,sa nu jignim ,sa nu ne ascundem in spatele puteri oferite de functia de moderator ,stergind postarile altora ,in joaca ,bucurindune de puterea oferita de functie ,cei care posteaza jignitor arogant etc .bineinteles ca vor fi intelesi la adevarata lor valoare si vor fi marginalizati . am sa caut sa fiu cit mai neutru in postari .In concluzie nu raspund de postarile altora chiar daca posteaza pe blogul creat de mine ,blogul asta e o platform de libera exprimare asa cum o inteleg eu.
ps.cu ocazia asta ii multumesc sincer lui Sorin , daca nu ma provoca ,cred ca blogul nu exista
ps.bineinteles ca pe infopescar nu fac eu reguli (cele scrise mai sus sint doar reguli personale dupa care ma ghidez)