alegere mulinete!!!!
Moderatori: gor965, florentiniuga
- sig_cezar64
- membru activ
alegere mulinete!!!!
am luat o shimano xte-a8000 pare tare si compacta dar am fost la baronfishing cu un prieten si am pus mana pe o tubertini gorila 8000 !!!arata superb plus ca are tambur mare ce da sansa la o aruncare mai lunga .shimano costa 120euro ...tubertini 90 euro preturi la milano it rog cine ma poate sfatui ca nu mai am stare si incepe sezonu.am gte-c6000 merg bine darrrr...
Re: alegere mulinete!!!!
Daca ai luat deja una atunci ia-ti tot setu la fel.
XTE-A e o mulineta foarte buna.Nu te complica cu Tubertini.
XTE-A e o mulineta foarte buna.Nu te complica cu Tubertini.
- florin crapanu
- senior
XTE_A pot sa jur ca este super buna !
Salut!De Trabucco maxxis 8000 ce-mi puteti spune?
Cezar, modelul de la Tubertini, este o copie fidela a mulinetei Ryoby Proskyer.Nu stiu cum se comporta copiile acestei mulinete, dar stiu ca originalul, Ryoby Proskyer este o mulineta buna, de care nu s-a plans nimeni.Este un model mai putin utilizat in Romania, dar cei care l-au avut, au fost foarte multumiti de acest model.
Superbaitrunner-ul este SUPER ,compacta,usor de manevrat ,puternica si precisa ,IA-O ,Prosyker si cand dai numai din manivela are jocuri la maner ,arata doar bine dar nu are caracteristicile de performanta ,precizie si fiabilitate ale Shimano.
Fire intinse.
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
- sig_cezar64
- membru activ
mersi xtea8000sant grozave ok fir intins!!florin crapanu scrie:XTE_A pot sa jur ca este super buna !